Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Üdvözlet miért nem tudok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iron Bear HUN kérdése:

Üdvözlet miért nem tudok egy barátnőt találni?

Figyelt kérdés
A fimekben és animékben olyan könnyű csak odamennek beszélgetés oszt film végére happy end. Elsősorban lányok mi az amit szertnétek hogy egy fiú figyeljen rá veletek kapcsolatban egyáltalán az rendben van hogy csak úgy odamegy és el kezd beszélgetni veletk stb?Amúgy volt már két alkalmam de egyik sem jött össze mert mind a kétszer a lányok elrontották csak fogadás meg talált mást a randi előt eléggé mérges is voltam megmondanátok mitttt kell jobban csinálnom.Am 15 éves vagyok.

2015. szept. 29. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen csak rossz lányoknál próbálkoztál,akiknek nem jöttél be :D Az ilyen fogadásos hülyeségeket nem értem én sosem csináltam ilyet. Én örülnék neki,ha valaki csak úgy odajönne hozzám beszélgetni,általában elég figyelmen kívül tudnak hagyni. Így ismeretlenül is azt gondolom nem kell változtatnod semmin,lesz majd olyan lány aki majd szívesen megy veled randizni ;) 15/L
2015. szept. 29. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia szerintem rosszul állsz hozzá... 15 éves vagy előtted az egész élet nekem is csak 18 évesen lett barátom nem kell ezt elsietni:) Szerintem meg varj egy-két evet amugy sem csak uy találod meg az igazit hogy husz csajt elhivsz tandíra aztan köztük van. Ha majd valaki tetszik akkor majd kérhetsz tanácsokat de igy hogy csak valaki legyen nem érdemes es nem is ajánlom :/ 18L
2015. szept. 29. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt kell csinálnod, hogy szerzel önbizalmat, és nem keresed ennyire reménytelenül a szerelmet. Ha a randi előtti részt te már alkalomnak hívod, akkor az egy jó nagy pofára esés lehetett. Ezen kívül semmit nem kell jobban csinálnod. Meg igazából jobban nem is lehet, bármit csinálsz, mindig add önmagad, ne akarj jobb lenni, és rögtön jönni fog valaki, akinek az tetszik, aki igazából vagy.
2015. szept. 29. 22:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Üdv köztünk Vas Medve Hun!
2015. szept. 29. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!