Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szegényként nehezebb lesz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegényként nehezebb lesz fiút találnom?

Figyelt kérdés
Az osztályomban sokan nem tudják hogy nem olyan jó az anyagi helyzetünk, próbáljuk tartani a látszatot, de félek hogy igénytelennek fognak nézni, nincs olyan sok ruhám, van egy farmerem és kb öt pólóm, a farmerem sem rongyos, de félek hogy eszre fogják venni hogy mindig az van rajtam (3 naponta kimosom), a pólóimon sem látszik annyira hogy nem voltak drágák de azért néha észrevehető egy már négy éve hordott 2ezer forintos és egy pár napja vásárolt 20ezer forintos póló között a különbség, egyébként sem vagyok olyan szép és kövér is vagyok, de sok barátom van. Szerintetek a fiúknál ez szempont lesz később? Szegényebb barátokat nincs lehetőségem keresni, az egész iskolába "márkás" fiúk járnak

2015. szept. 27. 17:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nálam biztosan nem lenne hátrány:)
2015. szept. 27. 17:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan, fiúként nekem sincsen sok ruhám, mégsem tapasztaltam lenézést senkitől, lányként szerintem végképp nem kell ettől tartanod, legyél ápolt, annyi a lényeg.
2015. szept. 27. 18:02
 3/11 anonim ***** válasza:

Biztos lehetsz benne,hogy előbb utóbb észre fogják venni ha ugyanazt a nadrágot hordod...tapasztalat :( próbálj beszerezni egy másikat minél hamarabb,mert ha összeveszel valakivel akkor nagy az esélye hogy hozzád vágja hogy ugyanabba jársz és nem fog a legjobban esni.

A fiúknál (sajnos vagy nem sajnos) szempont ha egy lány kövér,bár leírhatnád hány centi vagy és hány kiló mert lehet hogy csak szerinted vagy kövér.

Én nem igazán nézem azt hogyha egy lány sokszor hordja ugyanazt,csak ne legyen büdös,koszos ilyenek.Bár az se jó ha egy hónapba ugyanazt a nadrágot hordod mindig,bár nem döntő szempont.

Ha sok barátod van nyilván van/vannak jó tulajdonságod/tulajdonságaid amivel tudnál "hódítani".

2015. szept. 27. 18:05
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

lol én egyetemre is gagyi pólóban meg melegítőben járok... ez egy nagyon jó "szűrő", így legalább nem kell szóba állnom a felszínes köcsögökkel.

F

2015. szept. 27. 18:15
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó: és gondolom lányokkal sem.

Kérdező:

Legyen az a motivációd a tanulásban,hogy sokra vidd,kitörj,és minél jobb anyagi helyzetet teremts magadnak és a jövőbeli családodnak!

2015. szept. 27. 18:31
 6/11 anonim ***** válasza:

"egyébként sem vagyok olyan szép és kövér is vagyok"

Inkabb ez a problema.

2015. szept. 27. 18:35
 7/11 anonim ***** válasza:
én fiúként úgy vagyok hogy én szeretném eltartani a barátnőm tehát nekem nem számít milyen anyagi helyzetben van
2015. szept. 27. 18:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Huhh.

Hát eloszor is adj magadra, sok fiú szereti a molett csajokat, ezért ne aggódj! De ha zavar fogyj le.

Próbálj meg egy másik nadrágot is venni. Nekem is 2 pulcsim van, felváltva hordom őket, a tobbi kicsi rám. Pólóm is kb 4-6 van. Farmeram mondjuk sok van, de az egyik szűk a masik nő, a harmadik szetszprit stb

szal 3-at hordok kb.

Adj magadra, legyen szép a hajad, a fogad, ne légy pattanásos, mitaszeres, parfumozd magad stb. Csináld ugy, hogy tetszedjel magadnak.

Én személy szerint amíg nem lesz pénzem megműttetni a szemem utalni fogom magam a szemüveg miatt(nem lehet kontaktlencsém). Nyugi, tudom miről beszélek, egyesek szerint kissebségi komplexusom van, szerintem is lehet, hogy az van. Elég sokszor megnyilvánult egy-egy buli alkalmával.

Próbálok ugy öltözködni, ápolni magam stb. Hogy jobban nézzek ki, közben dacolok a visszahúzódságommal, próbálok sportolni(hozza trszem gyűlölöm az osszes sportot), próbáló minimalizálni azt az idot amit a gépnél toltok(regen 16-20 órákat ültem ott, ma mar csak 6-7-et, de fogom tovabb csökkenteni). Vegre megtalaltam a tehetsegemet is, elkezdtem verset írni, neki álltam megtanulni zenei Alapot készíteni, a neten sok helyen ismert vagyok, eljarok neha-néha bulizni, imádom a jó társaságot, szeretek élni.

Annak ellenere, hogy a Szüleim mindig csesztetnek, hogy csöves leszek stb.

Sokszor elgyengulok, de olyankor arra gondolok amit el akarok érni, és amiket mar elértem sikerülhet.

Ennyit így Estére.

Remélem Segítettem. Elnézést a szavakert, biztos van benne hiba, rossz a billentyűzetem.

2015. szept. 27. 23:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha neted van nem vagy szegény. úgyhogy örülj h van házad meg ruhád és nem az utcán feküdve ugyanabban a ruhaban kell szenvedned nap mint nap. Kicsit tulliheged a témát úgyérzem.
2015. szept. 28. 23:43
 10/11 anonim válasza:

Szerintem nem liheged túl hiszen persze hogy zavar ha egy nadrágod van meg öt pólód,de azt tudnám javasolni hogy nézz szét turkálókban,olyanokban mint pl:Háda. Mert ha nadrágot nem is találsz,felsőkből nagyon jókat lehet találni és tényleg nagyon olcsók.És szerintem fiút is találhatsz mert hidd el attól mert mindenki gazdagnak néz ki nem mindenki az is.

Mindent bele:)

2015. okt. 23. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!