Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy mindenki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy mindenki komolytalan?

Figyelt kérdés
Nem ismerek egy embert se akinek fontos lenne a "kariere" , vagy az hogy normális ember legyen , inkább az hogy milyen nagyember hogy bagozik meg beszologat mindenkinek , kérdem én , normális 14 évesek hol vannak?? 14/f
2015. szept. 22. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Karrier...:D

Még sok 18 éves sem tudja hogy mit kezdjen magával nemhogy még egy 14 éves.

16 éves vagyok és még én sem tudom biztosan hogy mit is akarok.

2015. szept. 22. 20:46
 2/7 A kérdező kommentje:
" jel.... mondjuk aki büszke a 2-es dolgozatára az nemhiszem hogy nagy kariert akar befutni
2015. szept. 22. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Tudod, pénz beszél.. Ő erre büszke. Bár a matek dogánál volt hogy én is büszke voltam a 2-emre, mert az a legjobb jegy volt :D
2015. szept. 22. 20:52
 4/7 True Damage ***** válasza:
Mit varsz? B#szki en kozel 18 vagyok es meg a mai napig ha nagyobbat fingok megnezem h nem szartam e be.....volt mar ra pelda.Ilyen ez a mai vilag :/ ha nem vagy eleg rafkos bedaral az enkozpontu rendszer.
2015. szept. 22. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Valahol biztos meglehet találni őket :) Én sem tudom még,hogy mivel szeretnék foglalkozni,de ettől függetlenül nem süllyedek le mások szintjére,nem bagózom és még soha nem szóltam be senkinek. 15/L
2015. szept. 22. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem bagózom, nem szóltam be még senkinek, és soha nem voltam a bunkó "divat" része. Tudom mi szeretnék lenni, szóval qrwára nem olyan vagyok, mint a többiek. 14/f (ha szeretnéd, beszélgethetünk Kérdező (barátilag))
2015. szept. 22. 22:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nagyon félek, hogy mit hoz a jövő és 'mi leszek ha nagy leszek'...

15/F

2015. okt. 14. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!