Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még olyan helyes fiú, aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan helyes fiú, aki nincs elszállva magától és harcol egy lányért, aki tetszik neki?

Figyelt kérdés
Nem általánosításból írom, csak tapasztalatból, mert azt vettem észre, hogy azok a fiúk akik helyesebbek, nem nagyon próbálkoznak sokáig egy lánynál. Például, ha két nap alatt nem jön össze, akkor rögtön másnál próbálkoznak. Kérlek ne támadjatok, nem bántásból írom. 14/L
2015. szept. 17. 20:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Matee... Ha helyes lennél akkor nem látnálak gyakorin nap mint nap... :D
2015. szept. 17. 21:47
 12/15 anonim ***** válasza:

#11 Ha' oszt te ki vagy?

1. Nem vagyok fent minden nap mert dolgozok, vagy bulizok, vagy lakást újítok..

2. Mi az összefüggés? /o.O\

2015. szept. 17. 22:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Én csak akkor harcolok egy lányért, ha tudom, hogy őneki is tetszek... Nem szererem ha kéreti magát és vagy 6-szor feltettem neki azt a kérdés hogy leszel-e a bnőm és még mindig azt mondja, hogy nem tudom... Véleményem szerint jöjj össze azzal aki tetszik, randizgass vele és a kapcsolatban kiderul hogy mennyit tenne meg erted a fiu...

17\f

2015. szept. 17. 22:13
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2015. szept. 17. 22:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Én nem látom helyesnek magam, de mások szerint az vagyok.

A mostani lány aki tetszik, nagyon nehezen adja magát, de érzem, hogy lehet valami.

Btw 14/f

2016. okt. 1. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!