Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem frusztrál, hogy mindenki kapcsolatban van?
Nekem még sosem volt barátom, és régebben nem is szerettem volna, meg sem fordult a fejemben ilyesmi, de hát mostanra már nagyon is. Tudom, hogy kicsinyes, de zavar, hogy minden ismerősömnek, még a legelvetemültebbeknek is barátjuk/barátnőjük van. Egyrészről örülök neki, különösen ha az illető minél önbizalom hiányosabb, vagy csúnyácskább, hiszen megérdemli, hogy boldog legyen. Egy részről pedig egy zsák féltékeny kaka vagyok. A legdühítőbb az egészben, hogy nem tudom miért nincsen barátom. Nem tartom magam butának, sem humortalannak, amennyire én tudom bunkónak is régen neveztek már, csúnya és husis sem vagyok. Ugyan nem a kedvencem az ismerkedés, de azért az is megy ha nagyon akarom, csak eleinte kicsit kellemetlenül érzem magam.
Szintén idegesítő, hogy van egy két srác, aki kerülget, de ők csak futó kapcsolatot keresnek, bulizni, meg kavarni akarnak, én pedig nem így képzelem az első kapcsolatomat.>< Aztán van még egy fiú, de ő nem érdekel. Az egy dolog, hogy nem is olyan helyes, de miután randiztunk abban is biztos voltam, hogy untat és idegest.
Szóval de, frusztrál. Olyannyira, hogy morgok minden szerelmespárra. Megkeseredett kis szerencsétlen vagyok.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!