Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert nem tetszem senkinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem tetszem senkinek amikor mindenkitol azt hallom hogy szép vagyok?

Figyelt kérdés

Tehát szüleimtől, ismerőseimtől, ügynökségektol(modellkedem) mast se hallok csak hogy milyen szep vagyok de amikor bulikba megyunk engem mintha meg se latnanak a fiuk.

Az arcom szerintem is szép es 175 centihez 55 kg vagyok (esetleg ez a baj?) Bar mar kezd elmenni a maradek onbizalmam is :(

Nem ertem mi lehet a problema? Egyre elkeseredettebb vagyok...

2015. szept. 13. 16:32
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
90%

Így a leírtak alapján jól nézel ki de ha képet küldenél privátban többet tudnék mondani. :)

Ismerőseim közül is sokan csak a csúnya lányokat veszik észre akik tényleg szép azokról tudomást sem vesznek, ízlés kérdése.

17/F

2015. szept. 16. 18:35
 22/28 A kérdező kommentje:
Kedves 20-as:) rohadtul nem akarom hogy idézem: 'a bugyimba nyúlkáljanak' csupán szerintem ez egy normális reakció h kétségbe vagyok esve amikor azt látom h a baráti társaságom 90%-át környékezik a fiúk engem meg nem. Ennyi az egész
2015. szept. 17. 17:56
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

Az a probléma, hogy jellemtelen vagy. Menthetetlenül. Ennyi.

(És ne küldözgess több privátot, mert nem vagyok kíváncsi rá.)

2015. szept. 19. 14:35
 24/28 A kérdező kommentje:
Mert kifejtettem, hogy félreértelmezed a kérdésem? ok
2015. szept. 19. 16:02
 25/28 anonim válasza:
100%

21es vagyok nem kaptam képet :( :D

Am javult már valamit az önbizalmad? Mert leírtak alapján szép vagy :)

2015. okt. 9. 16:08
 26/28 mikeXxX válasza:
100%
Számomra érdekes mert ha szép vagy biztos vannak azért jelentkezők ha meg nincsenek az is egy lehetséges ok , hogy nem adsz megfelelő jelzést azaz pl: szemkontaktus ha én nem kapok nem is megyek oda egy lányhoz illetve a mosoly én nekem inkább csibész képem van és keveset mosolygok ez hiba ha nálad is így van ajánlom azt is !
2015. okt. 10. 19:01
 27/28 anonim ***** válasza:
54%
Komolyan foglalkozik még ezzel valaki?
2015. okt. 11. 09:24
 28/28 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm a válaszokat,tényleg nekem is valami visszajelzést kell küldenem, hogy lépjenek a fiúk. Köszönöm a tanácsokat
2015. nov. 22. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!