Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert nem tetszem senkinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem tetszem senkinek amikor mindenkitol azt hallom hogy szép vagyok?

Figyelt kérdés

Tehát szüleimtől, ismerőseimtől, ügynökségektol(modellkedem) mast se hallok csak hogy milyen szep vagyok de amikor bulikba megyunk engem mintha meg se latnanak a fiuk.

Az arcom szerintem is szép es 175 centihez 55 kg vagyok (esetleg ez a baj?) Bar mar kezd elmenni a maradek onbizalmam is :(

Nem ertem mi lehet a problema? Egyre elkeseredettebb vagyok...

2015. szept. 13. 16:32
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
De hat hogy lennenek magasak az igenyeim? Amikor ha akarnek se tudnek lerazni senkit mivel NEM JONNEK ODA, nem neznek ram stb. :(
2015. szept. 13. 16:48
 12/28 anonim ***** válasza:
jaaaj.. akkor mutass már egy képet. Ha profi modell vagy, akkor gondolom neten is van.
2015. szept. 13. 16:49
 13/28 anonim ***** válasza:

Ha félnének tőle, akkor csak nem mernének oda menni. Nézni viszont biztosan néznék. :)

Egyébként... nem minden modell kifejezetten szép, általában inkább karakteresek/különlegesek. Itt nem a népszerűbb modellekre kell gondolni.

Tényleg egy kép sokat segítene.

16/L :)

2015. szept. 13. 16:57
 14/28 anonim ***** válasza:
10-es vagyok , ha gondolod nekem is küldhetsz képet privátban.
2015. szept. 13. 16:58
 15/28 anonim ***** válasza:
10%
A szépség meg a soványság nem minden. Vannak olyan üresfejű, jellemtelen, p*navadász majmok, akiknek ez már elég, és szívesen leitatják a bulikban az ilyen kislányokat, szóval tényleg csoda, hogy te még ezeknek se kellesz. Lehet, hogy 16 évesen nem modellkedni meg bulizni kéne, hanem mondjuk tanulni, nyelveket tanulni, kirándulni, sportolni, közösségi munkát végezni... Ha esetleg véletlenül nem csak egy egyéjszakás kalandot akarsz egy 10 évvel öregebb pasitól, hanem mondjuk egy normális kapcsolatot, akkor próbálj meg normális helyeken keresgélni. És a legfontosabb a kisugárzás. Próbálj meg kicsit KEDVES lenni. Ha azon fanyalogsz, hogy elmész bulizni és senki nem akar felszedni, tömzsinek nevezel minden lányt, akinek nagyobbak a mellei, és semmi mást nem tudsz magadról mondani, csak hogy te mennyire szép vagy... nos, szerintem egyértelmű, hogy nagyon át kéne értékelned a dolgokat magadban. Ahelyett, hogy magadat tartod baromi szépnek, és várod, hogy kinyalják a feneked, inkább próbálj nyitni kicsit a normális emberek felé, és ne legyél ilyen felszínes.
2015. szept. 13. 17:04
 16/28 opened paradise ***** válasza:

De mit vársz,ha mondják sokan?

A bulikra ne alapozz szerintem.

És nem,sok srácnak tetszenek a vékony lányok.

2015. szept. 13. 17:08
 17/28 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, ha gondolod küldhetsz képet. egyébként az is lehet, hogy "rossz körökben mozogsz". nekem például kifejezetten bejönnek a vékony lányok.
2015. szept. 13. 17:48
 18/28 anonim ***** válasza:

Talán nem mernek oda menni, mert szép vagy. Vagy nem tudom.

Buliban meg ne akarj ismerkedni, szerintem ez a lehető legrosszabb.

Modellként nehogy már elmenjen az önbizalmad!!!! Kell a modellkedésnél nagyobb elismerés aziránt, hogy szép vagy? Nincsenek csúnya modellek.

De kíváncsi lennék a képedre!:)

2015. szept. 13. 21:54
 19/28 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, koszonom a valaszokat :)
2015. szept. 14. 20:24
 20/28 anonim ***** válasza:
54%

Nagyon adom, amit #15-ös mond.

Én nekem meg másfél éve van párom, miközben tök ronda vagyok. :D

Lehet a 170 centim és 50 kilóm miatt vagy a H kosaras mellemért, esetleg az 50 centis derekamért és 90-es csípőmért, ki tudja...

Az biztos, hogy én soha nem rágtam magam azon, hogy jaj valaki nyúljon már a bugyimba, bulizni se jártam... Nem is értem mit kesereg ezen mindenki, főleg egy kislány.

2015. szept. 16. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!