Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon magányos vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval mindenki boldog,meg kapcsolatban él körülöttem,én meg annyira szeretnék valakit,akivel megoszthatok mindent,megbízhatunk egymásban,meg ilyenek,de nekem sose lesz senkim szerintem....15/l
2015. szept. 12. 08:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Sokáig én is ezt hittem de rájöttem hogy nekem volt a legtöbbször pasim :D

14/L bár most a tanulás miatt szakítottunk a barátommal :-(

2015. szept. 12. 08:34
 2/4 anonim válasza:
Szerintem 14-15 évesen lányként nem kéne foglalkoznotok még azzal,hogyan legyen párkapcsolatotok,nem az nekem is volt de nem kell ennyire fiatalon görcsölni ha jön magától jón, ha 20 évesen jön a szerelem akkor sincs semmi addig annyi tanulnivaló és megfelelési kényszer vár rátok míg leérettségiztek,hogy a kapcsolatotok egy csomó lemondással járna.A legegyszerűbb "nem tudunk találkozni mert tanulnom kell" de sok más ok is lehet, nem kell ahhoz strébernek lenni.
2015. szept. 12. 08:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Oh, fel a fejjel, biztos hogy lesz valakid egyszer.
2015. szept. 12. 08:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Ugyanebben vagyok sajna a csitrik közül nemlehet barátnőt választani. Az internettel meg ugye az a baj, hogy mindenki nagyon messze lakik tőlem, és lehetetlen így ismerkedni. Egyébként veled egykorú vagyok.
2015. szept. 12. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!