Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos emberek?

Figyelt kérdés
Nemrég szakított velem a barátnőm, barátaim nem foglalkoznak velem, teljesen levagyok törve. Hogy dolgozzátok fel ezeket?
2015. júl. 21. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzet. :) (2 hónapja szakítottunk, 4 év után...)

Én elkezdtem kondiba járni, sportolni, és nekem nagyon jót tesz úgy érzem. Meg új embereket kell megismerni, a lényeg hogy ne legyél egyedül. :)

Kitartás ;)

20/F

2015. júl. 21. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Majdnem 2 hónapja szakítottunk bnőmmel (fél évig voltunk együtt)

Elfoglalom magamat, olvasok, szabadban vagyok, haverokkal mászkálok. Sokat segít ám ez :) Észre sem fogod venni és már túl is leszel rajta. Eleinte lehet hogy nehéz, sőt..szinte biztos. Annyi, hogy ne akard görcsösen elfelejteni mert annál nehezebb lesz. Ha esetleg csak arra van szükséged hogy beszélgess valakivel, nyugodtan írhatsz :)

2015. júl. 21. 19:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen a kondi nálam is megvan, igaz én már tavaly nyár óta járok de valóban ott nekem is jó. Sokat vagyok egyedül, ez is a baj talán. Köszi s választ , és kitartást Neked is :)
2015. júl. 21. 19:28
 4/7 A kérdező kommentje:
2. Válaszolónak: Koszi Neked is, rendes vagy. Barátok elfordultak tolem, igy sokszor vagyok egyedul. Most azt tervezem hogy elmegyek dolgozni, hatha az is hasznal..
2015. júl. 21. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Oh, értem :/ Nagyjából úgy.. tőlem is, szóval ismerős a helyzet, de tényleg.

Én is jövő hónapban megyek melózni, az is leköt kicsit :)

#2-es voltam.

2015. júl. 21. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:
ha szeretnéd én szivesen beszélgetek veled ^^ és nem,nem szervkerskedő vagyok :'D 14/l ^^
2015. júl. 25. 22:43
 7/7 anonim ***** válasza:
hát mi nem szakítottunk, hanem az egész nyarat külföldi rokonoknál tölti, ezért már jó ideje nem találkoztunk, és sajnos arra se nagyon van mód, hogy neten beszéljünk (eddig kétszer sikerült), szóval a maradék időben olvasok, filmet nézek és lehetőleg minél többet alszom, hogy teljen a nap
2015. júl. 27. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!