Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem ír tovább? Miért? Bőven lent.
Figyelt kérdés
Látásból ismerem, ma jelölt be Facebookon. Írt, hogy szia, én is visszaírtam ugyanezt, viszont azóta nem ír. Miért?
Én írjak neki, vagy inkább ne?
Légyszi, tanácsoljatok valamit, köszi.
2015. szept. 10. 18:51
1/10 anonim válasza:
Legalább egy "mi újság?"-ot kérdezz tőle...
2/10 A kérdező kommentje:
Komolyan? De nem hisz majd rámenősnek? Őszintén! :(
2015. szept. 10. 18:56
3/10 anonim válasza:
Írj neki valamit. Hogy vagy? Miújság? Stb.
Egyébként ő jelölt be, úgyhogy ez a részedről nem rámenősség.;)
4/10 anonim válasza:
Nem fog rámenősnek gondolni, szerintem még örülne is ha írnál neki:)
5/10 A kérdező kommentje:
Oké, bátorságot gyűjtök. Köszi a tippeket! :)
2015. szept. 10. 19:07
6/10 anonim válasza:
Kérdezd meg miujság s ebből szép lassan kialakul a beszélgetés :'
7/10 A kérdező kommentje:
Még mindig nem írtam neki, azóta szenvedek.
2015. szept. 10. 20:22
8/10 anonim válasza:
Azért mert ráírsz hogy mi újság még csak arra sem gondolhat hogy hogy egyáltalán teszik neked ha nyugodtan akarsz aludni akkor mindenképp írj rá 17/F
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatásokat, szerintem holnap írok neki. :)
2015. szept. 10. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!