Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csajozzak ilyenmalacsonyan? 13/F
Figyelt kérdés
Már hetedikes vagyok, lassan el fogom kezdeni. A probléma az, hogy 156 centi vagyok. Szerintem nem vagyok csúnya szóval lehetne ha nem lennék pici. Mit javasoltok?2015. szept. 9. 18:53
11/15 anonim válasza:
#10 Akkor miért van az, hogy a bunkó parasztoknak van barátnőjük?
12/15 anonim válasza:
Először is ilyen fiatalon meg ne akarj 'csajozni'. Másodszor még nagyon sokat fogsz nőni, főleg nyúlni!
13/15 anonim válasza:
Ennyi idősen ne akarj csajozni....
14/15 anonim válasza:
Én 156 cm vagyok.6.-ba.12/L
Nekem semmi bajom az alacsony fiúkkal,csak ne legyen bányarém😂
Ha szeretnéd mehetünk chatba.
15/15 anonim válasza:
Még biztos fogsz nőni, nyugi :) egyik barátom 15 évesen indult neki a növésnek, egyébként ő is olyan 160 cm volt. 18 éves korára szerintem nem túlzok ha azt mondom 180 cm biztos van. Fiúknál ez kb 15-16 évesen indul be ;) (persze ha a szüleid is alacsonyak, lehet te sem fogsz 20-30 centit magasodni, de 5-10et még simán)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!