Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok mit kezdeni a magasságommal. Ötlet?
Figyelt kérdés
175-177 cm vagyok körülbelül, 15 múltam áprilisban. Körülöttem mindenki "párkapcsolatban" él.
Már mindenki csókolózott is és ki szeretném próbálni már én is, de semmi önbecsülésem és szerintem egész egyszerűen ronda és magas vok a "járáshoz".
2015. aug. 31. 22:24
11/13 anonim válasza:
én 175 cm vagyok,és igen,a legtöbb fiú vagy velem egymagas,vagy alacsonyabb...ez a magasság velejárója. de nyugi :) szerintem (és mások szerint is,akikkel beszéltem) jobban mutat egy szép magas lány hosszú lábakkal,mint egy alacsony...(bocsi alacsonyabbak :s) ez a 175-177 cm (igaz,h elég magas) szerintem pont az a magasság, ami simán belefér. :) fel a fejjel, fogadd el a magasságod, hisz szerintem ez inkább előny,mint hátrány :) (egyébként nekem is sokan megjegyzik,h milyen SZÉP magas vagyok,sokan irigykedve mondják,h bárcsak ők is ilyen magasak lennének,stb..)
12/13 anonim válasza:
Nincs probléma, csak a 15-17 éves fiúk legtöbbje tökmag hozzád. Ha eléred a 18 éves kort, akad fiú rengeteg aki rajongani fog azért a "dögös hosszú csajért"!
:-)
Kicsit légy türelemmel!
13/13 anonim válasza:
Ilyen magassággal talán lehetsz modell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!