Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire zavar ha egy lány nagyon alacsony?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 157 cm magas (vékony testalkatú).
Szeretnék még magasabb lenni kb. 165 v. 170 cm, de szerintem ez lehetetlen. Mivel anyámtól örököltem az alacsonyságot. :(
Ez néha nagyon zavar... :/
2015. aug. 31. 07:46
1/12 anonim válasza:
Én nem fiu vagyok, Bocsi, remelem nem baj, hogy válaszolok
En kb 155 cm vagyok
En örülök neki :D
Sokkal jobb, mintha magas lennék, igy pl azzal biztos nem lesz baj, hog magasabb pasim legyen :D
Felvehetek magassarkut is
Egyedul az a rossz, amikor a suliban a 180+ cm-es emberek között olyan pici vagyok :D
De a fiuk (nem mindenki) jobban szeretik az alacsony lányokat :)
Van aki azt mondja, hogy szerinte cukik az alacsony lanyok :)
2/12 anonim válasza:
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) most már jobban érzem magam!:)
2015. aug. 31. 08:04
4/12 anonim válasza:
Ahogy sokan válaszolták a #2 által linkelt kérdésben is: nem zavar, ha valami megfog benne. (belső)
5/12 anonim válasza:
Életem legjobb bnője pont ugyanekkora volt. Szép, aranyos és arányos lány! Ne zavarjon! Ez a legjobb magasság!
6/12 anonim válasza:
Imádom az alacsony lányokat :) Én 187 cm vagyok, volt már 155 cm magas barátnőm :D
8/12 anonim válasza:
Én imádom a z alacsony lányokat főleg ha még vékonyak is. De lehet h ebbe a 175 cm es magasságom szól bele :)
9/12 anonim válasza:
Egy lány akkor vonzó igazán, ha magas és szép hossszú lábai vannak.
10/12 anonim válasza:
Szeretem a kicsi hobbitokat ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!