Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozóhelyeken (disco, fesztivál) milyen témáról beszélgessek nőkkel?
Figyelt kérdés
Odamegyek megkérdezem a nevük,koruk vagy mióta vannak itt,gyújtót kérek vagy akár kérdeztem tőlük is,milyen szöveggel lehet náluk bevágódni...de fele elszállt flegma r*b*nc akik azt hiszik ők az est fénypontjai. Többi meg csak válaszolgat aztán odébb állnak/elmennek.
Milyen témát dobjak fel,miről beszéljek nekik ami nem átlagos és érdeklődést felkeltő? Nektek mi a taktikátok?:D
2015. aug. 29. 12:50
1/8 anonim válasza:
Nem igazan szoktam en ilyen helyeken ismerkedni, mert abbol hatlamas nagy valoszinuseggel nem lesz semmi... Szoval nincs taktikam.
2/8 anonim válasza:
Először csajokkal próbálkozz. A nők: nehezebb feladat
3/8 anonim válasza:
Egymásról,vagy a szituációról,amiben vagytok.
4/8 anonim válasza:
Hát, nekem egy srác az ősrobbanás elméletet fejtette ki hajnali 2 és 3 óra között...annyira nem jött be. 18L
5/8 anonim válasza:
Discoban szerintem egyáltalán ne is próbálkozz, hacsak nem a már említett elszállt ribikre vadászol... :D
6/8 A kérdező kommentje:
józanul nem vagyok elég oldott,meg máshol hol ? :D
2015. aug. 30. 13:54
7/8 anonim válasza:
Szerintem ne probalj egy erzelmes beszeletest kicsavarni senkibol, mikor eppen a kedvenc bajdajat varja, es spicces, vagy hajnal van es reszeg, v nappal es masnapos.Inkabb probalj meg ugy bevagodni, hogy a pultnal koccintassz veluk mikor ok is kikerik a sajat, italukat(nem te fizetsz, csak ott alssz es mikor inni akarnak koccintassz veluk...)esetleg megkerdezed h melyik oncert erdekli oket stb... v ha szorakozohelyen...szerintem ott nagyobb a esely, hogy masik is ismerkedni mennek , ott mar a koccintas utan le tudtok allni beszelgetni, de ha nem vagy ultra jokepu, sarmos, vagy kimagasloan trendi egy zenei iranyzatkoz kothetoen, ink mashol probalkozz, akar tinder, szerintem nem gaz az sem.
8/8 anonim válasza:
erzelmes, es a kedvenc bandajat varja...bocsi elgepeltem.... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!