Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szórakozóhelyeken (disco,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szórakozóhelyeken (disco, fesztivál) milyen témáról beszélgessek nőkkel?

Figyelt kérdés

Odamegyek megkérdezem a nevük,koruk vagy mióta vannak itt,gyújtót kérek vagy akár kérdeztem tőlük is,milyen szöveggel lehet náluk bevágódni...de fele elszállt flegma r*b*nc akik azt hiszik ők az est fénypontjai. Többi meg csak válaszolgat aztán odébb állnak/elmennek.

Milyen témát dobjak fel,miről beszéljek nekik ami nem átlagos és érdeklődést felkeltő? Nektek mi a taktikátok?:D

2015. aug. 29. 12:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem igazan szoktam en ilyen helyeken ismerkedni, mert abbol hatlamas nagy valoszinuseggel nem lesz semmi... Szoval nincs taktikam.
2015. aug. 29. 12:55
 2/8 anonim válasza:
Először csajokkal próbálkozz. A nők: nehezebb feladat
2015. aug. 29. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Egymásról,vagy a szituációról,amiben vagytok.
2015. aug. 29. 13:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát, nekem egy srác az ősrobbanás elméletet fejtette ki hajnali 2 és 3 óra között...annyira nem jött be. 18L
2015. aug. 29. 14:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Discoban szerintem egyáltalán ne is próbálkozz, hacsak nem a már említett elszállt ribikre vadászol... :D
2015. aug. 29. 23:54
 6/8 A kérdező kommentje:
józanul nem vagyok elég oldott,meg máshol hol ? :D
2015. aug. 30. 13:54
 7/8 anonim válasza:
Szerintem ne probalj egy erzelmes beszeletest kicsavarni senkibol, mikor eppen a kedvenc bajdajat varja, es spicces, vagy hajnal van es reszeg, v nappal es masnapos.Inkabb probalj meg ugy bevagodni, hogy a pultnal koccintassz veluk mikor ok is kikerik a sajat, italukat(nem te fizetsz, csak ott alssz es mikor inni akarnak koccintassz veluk...)esetleg megkerdezed h melyik oncert erdekli oket stb... v ha szorakozohelyen...szerintem ott nagyobb a esely, hogy masik is ismerkedni mennek , ott mar a koccintas utan le tudtok allni beszelgetni, de ha nem vagy ultra jokepu, sarmos, vagy kimagasloan trendi egy zenei iranyzatkoz kothetoen, ink mashol probalkozz, akar tinder, szerintem nem gaz az sem.
2017. aug. 29. 20:15
 8/8 anonim válasza:
erzelmes, es a kedvenc bandajat varja...bocsi elgepeltem.... -.-
2017. aug. 29. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!