Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegenít el, ha chatben egy lány/fiú "Xddddd" vagy társait használja?
Figyelt kérdés
A kérdés természetesen kiterjed arra is, hogy az értelmes minőségi chatelésre képtelen lányoktól miért undorodom.2015. aug. 25. 23:53
11/19 anonim válasza:
En sose azt mondom magamban, hogy(ikszde) hsnem elkepzelez azt a smiley figurat amit jelent
12/19 A kérdező kommentje:
#11 Pontosan erről beszéltem... Mármint arról, hogy egyre primitívebbek vagytok.
#12 stfu... Ja ez én vok. K ako semi,
2015. aug. 26. 00:26
13/19 opened paradise válasza:
"esetleg az "Xd" egyik "szebb" formájára 'xD'"
Hát én itt raktam le a a hajamat,de komolyan...
14/19 anonim válasza:
Nekem egy ismerősöm van, aki folyamatosan xd-zik, elég zavaró..élőben amúgy tök normális..
És hát igen, egy xD azért már "jobban mutat", akárhogy nézzük :D
A messengeres jelekkel nekem sincs bajom..
15/19 anonim válasza:
Kedves kérdező! Te sem vagy különb a válaszodra nézve! ;) (8as voltam)
16/19 anonim válasza:
XDXDXDXDXXXDXXXDDDDDDDDDDDDDDD
17/19 anonim válasza:
Azert momdtam a smiley belekepzelod dolgot mert engem is zavar es igy kicsit ,,tultettem magam rajta,,.
18/19 A kérdező kommentje:
Keeedvees #nyooolcaas!
A válaszom - amiből levontad az itéletet -, csak szarkazmusból állt, a szégyen - és gyalázat - az, hogy neked ez nem esett le :(
2015. aug. 26. 23:10
19/19 A kérdező kommentje:
#16!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
(remélem vágod h közben pokerfacet vágtam)
(ja és h antifunny vagy)
2015. aug. 26. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!