Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nagyon gáz, ha valaki 13 évesen 147cm? Mer én 13 évesen csak 147. cm vagyok, és sokan piszkálnak.
A "nagyság" a centimétereken, sőt semmiféle külső jegyen nem múlik. Az a lényeg, hogy "odabent" milyen vagy.
Engem sem kíméltek gyermek- és ifjúkorom alatt sokan. Gyakran fájt is, de ma már biztos vagyok abban, hogy fájdalmaimból tanultam a legtöbbet. A csúfolódókat pedig gyakran éppen szorongásaik, kisebbségi érzéseik bírják arra, hogy másokat kifigurázzanak. Ők is segítségre szorulnak, általában gyengeségeiket takargatják agresszivitással.
Nézd a jó oldalát:
1. Nem fogod lefejelni a buszon a kapaszkodót.
2. Beférsz az iskolapadba 17-18 évesen is, nem kell görnyedtre hajtogatni magad.
3. Te fogsz a legkönnyebben jó cuccokat találni a kiárusításokban!
Légy mosolygós, magabiztos, szerény, öltözz csinosan, (nem kihívóan!), és Te is érsz annyit, mint bármelyik langaléta!
13 évesen, még nőhetsz. Sok ismerősöm, 14 éves kora után kezdett el nőni, 19-20 éves koráig. Fontos a megfelelő, tejtermékekben, főleg sajtban gazdag táplálkozás. Különben meg arra legyél büszke, aki vagy! Én 195 cm vagyok, hidd el elég sok hátránya van ennek is.
Önmagad légy, és ne foglalkozz a primitívek véleményével.
Eggyáltalán nem gáz..
Szerintem a pici lányok cukik 13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!