Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valami baj van velem? (Többi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami baj van velem? (Többi lent)

Figyelt kérdés
amint szemez velem egy helyes srác, azonnal elfordulok és próbálok nem rá nézni, és ha leszólítanak minél hamarabb lelépek. Valami baj van velem? nem vagyok leszbi, bisex vagyok, volt már lánnyal párkapcsolatom és vonzódom a fiúkhoz is. (És a lányok mellett nem vagyok ilyen ideges) 17/L
2015. aug. 14. 00:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Érthető, hogy lány mellett nem vagy ideges, hiszen te is csaj vagy. Inkább szégyenlős vagy. Ez betudható annak, hogy Te abban a tudatban élsz, hogy nem nézel ki jól. Én velem régebben volt ilyen, de rájöttem, hogy ti lányok is emberből vagytok, nem haraptok. A fiúk sem teszik ezt. :) Légy bátor, vállald fel magad! Sok sikert:)

17/F

2015. aug. 14. 00:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is hasonló voltam. (csak fiúban, de a kor passzol) De összeszedtem a bátorságot (főleg a bátyámtól és valamennyire barátoktól), hogy nyissak már egy kicsit lányok felé. (nem volt túl nagy önbizalmam, de kapcsolatom volt már, akkor is a lánynak köszönhetően) Egyszer azt mondtam magamnak is, hogy oké, megcsinálom. Ekkor egy-két tetsző lánnyal szemkontaktust kezdtem keresni. (nyaralásnál, ahol nem ismernek, csak itt mertem) Meglepődtem, mikor a lány fenntartotta és mosolyogni kezdett. Nem szólítottam meg, hiszen nem lett volna jövőnk, távkapcsolathoz pedig nekem több kell. Ezen felbuzdulva újra megpróbáltam és újra másik lánnyal.

Azóta egy kicsivel több az önbizalmam és bátrabb vagyok. Ezért azt mondom, hogy múló állapot nálad is ez a fajta zárkózottság.

2015. aug. 14. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!