Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Volt egy hosszútávú kapcsolatom (egyben első és utolsó) 2.5 évig voltam együtt a lánnyal. Sajnos eléggé padlóra vágott a vele való szakítás és elkezdtem inni is egy időben amit már bánok így vissza gondolva(+ mellette a családi gondok amik még sajnos mai napig vannak, de erről inkább nem beszélek.) szóval egy jó ideig nem is vágytam más kapcsolatra. De azóta sem volt egy barátnőm sem, sokak szerint jól nézek ki de mégsem jön össze semmi... novemberben jóba lettem egy lánnyal sokat beszélgettünk taliztunk...stb nagyon megkedveltem sőt...csak sajnos ő nagyon "bulizós" típus és elég durván bulizik amit itt inkább nem részletezek. Hívott párszor magával de nem mentem, aztán persze én voltam a sz.r. Nagyon ritkán járok discoba, az évben még 1x sem voltam. A lánnyal azóta már egyáltalán nem beszélünk... eleinte rossz volt, de azóta már beletörődtem :) Csak azért mégis hiányzik már az hogy legyen valaki, szórakozni nem szeretek mindig is a hosszútávú kapcsolatot kerestem, őszintén meg mondom nem vagyok aza típus aki az utcán leszólít lányokat. Bennem lehet a hiba? 19F

2015. aug. 11. 19:51
 1/4 AdventurerTomcs ***** válasza:
Őszintén szólva én annyit tudok tanácsolni hogy próbálj ismerkedni akár haverok barátaival vagy ahogy te jónak látod.Ha úgy érzed kel valaki akkor keres egy olyan lányt aki szintén a hosszú kapcsolatokat szereti és nem csak el bulizza az életét.Persze a bulizás nem rossz ha mértéket tart az ember.Sok sikert a pár találáshoz :)
2015. aug. 11. 19:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát a n.rkóval nem igazán tudnak mértéket tartani az emberek, gondolom így már érted... köszönöm :)
2015. aug. 11. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát akkor keress mást!
2015. aug. 11. 20:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Járj el valamilyen közösségbe, ahol nagyjából állandó a társaság, így tudtok beszélgetni, ismerkedni, rengeteg dolgot megtudhattok egymásról, mégis spontánabbnak tűnik, mint amikor ráírsz valakire mondjuk egy társkeresőn. Aki nem illik hozzád, azt ne sajnáld, amúgy nem hinném, hogy veled van a baj (bár a mai világban sajnos sokszor a magadfajtákat kiáltják ki "nem normálisnak", mert nem buliznak, nem részegednek le stb.), sajna nagyon nehéz értelmes, normális, hűséges lányt találni, a legtöbben olyanok, mintha egy kaptafára készültek volna, ugyanolyan sablonos gondolkodással, életmóddal, ugyanolyan irreálisan magas elvárásokkal. Ne add fel, próbálj bekapcsolódni valamilyen közösségbe, járj el kikapcsolódni, szerintem előbb-utóbb sikerülni fog.
2015. aug. 11. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!