Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kis gondom a pasizással. Amint egy fiú közelebb kerül hozzám én rögtön eltaszítom, nem tudom miért van ez. Szerintetek? 17/L
Figyelt kérdés
Igazán közvetlen sem tudok lenni, olyan, mintha reflexből taszítanék mindenkit, amint fél méteren belül kerül, legyen ez ölelés, vagy bármi, kínosan érzem magam közben :/ tudnátok tanácsot adni, hogyan "gyógyíthatnám" ki magam ebből?2015. aug. 13. 22:24
1/4 Barna Bakancs válasza:
Hát szerintem félsz.Talán segítene, ha barátként közelednél feléjük.
2/4 anonim válasza:
Ha valakit igazán szeretsz vagy szeretni fogsz, nem taszítod majd magadtól. Persze vannak olyan típusok, akik nem azok a folyton egymás karjaiban levő emberek. Ilyen fiút kell magadnak találni és nem lesz problémád, de vele úgyis összebújsz majd és szerintem jól is fog esni. Nem hiszem, hogy "gyógyítani" kéne, majd alakul. :)
3/4 anonim válasza:
Pedig ezt neked kell kideritened. (Éretlenség, rossz nevelés, idegrendszeri károsodás, .....)
4/4 anonim válasza:
Valószínű ,hogy jól nézel ki ha közeledni akarnak feléd.
Minden nő egyformán szereti a sexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!