Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim egy rémesen gáz dolgot írt ki a fészbukra. Ez csak szerintem nagyon para?
Figyelt kérdés
"Amikor csókolózunk, beléd kapaszkodok, hogy ne szálljak el"
Ilyet írt ki a smárolós képünk alá...
Aztán az egyik kommenthez ("jaahj milyen szejelmes valaki"), oda írta hogy "muszáj".
Ezt hogy értette?
Mit kéne most tennem?
Ez csak szerintem nagyon para???!
2015. aug. 11. 21:28
1/8 anonim válasza:
Ne aggódj nincs semmi baj, kicsit túl reagálod. Szeret téged, még arra is időt fecsérelt hogy idézetet is írjon a képhez. Szeret téged ne aggódj :)
2/8 anonim válasza:
szeret téged, nagyon is:)
nem értem mi a probléma
17L
3/8 anonim válasza:
ÚRISTEN!!! SZERET TÉGED!!!! EZ MÁR TÉNYLEG TÚLZÁS!
7/8 anonim válasza:
Nézd meg a többiek kiírásait. Most tedd a szívedre a kezed, és úgy mond, hogy a pasid gázabb dolgot írt mint az átlag Facebook kommentelők.
8/8 anonim válasza:
valaki szerint gáz, valaki szerint nem... de te jársz vele, ha annyira zavar, akkor miért vagy vele együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!