Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tolnamegyei meleg társkereső van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tolnamegyei meleg társkereső van?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és meleg.De egyszeruen fogalmam nincs hogy talaljak egy fiut akivel megprobalhatom a meleg létet "".

Tudtok valami weboldalt ahova fiatalok is regisztrálhatnak.És helyhez kötötten találok valakit.

2015. aug. 10. 16:32
 1/4 anonim ***** válasza:
15%
tolnamegyeibuzacsirak.com
2015. aug. 10. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:
15 éves vagyok, és meleg, de apám nem dobott ki otthonról, sőt még a netemet is fizeti. Teljesen csődöt mondott, mint szülő
2015. aug. 10. 17:33
 3/4 anonim válasza:
Kedves kérdező a legtöbbmeleg társkereső alkalmazás hely szerint kínálja fel a találatokat.. Szóval a közeledben lévőket
2015. aug. 10. 17:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Keves 2. válaszolo.

Én meg egy ronda homofób szeretethiányos lúzer vagyok,akinek abbol all az elete hogy weboldalakat böngöszik és fánkotzabál ameddig a szívinfarktust el nem viszi.Es akkor majd talan eszreveszik.Észreveszik hogy nem szologatott be olyanoknak akik nem tehetnek a gondjukrol.És talán ezáltal feldolgozza a szeretethiányát, valamint hogy elhanyagolták.

Tetszik ez a játék. :D jovolt veled a beszelgetes.Komolyan. Feltöltötte a lelkem. :D

2015. aug. 11. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!