Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit tennétek egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek egy ilyen bonyolultabb helyzetben?

Figyelt kérdés

Vasárnap ( most hétfő van, de nem tegnap, hanem a múlt héten ) megismerkedtem egy lánnyal, aki tetszik is. Ekkor még volt fiúja. Nyugodt szívvel hajtottam rá ( ne ítéljetek el, akkor még a cél csak a jó baráti viszony volt ). Szerdán szakított a barátjával, eleinte örültem, de talán még az én szempontomból korai volt. A héten megismerkedtem a lány 2 barátjával, a legjobb haverjával, illetve annak a barátjával ( mindkettő fiú, egyik idősebb, másik fiatalabb nálam ), akikkel jóba lettem.

Ma ( pontosabban tegnap, vasárnap ) kiderült, hogy mindkét fiúnak tetszik a lány. A legjobb haverja még várni akar mert túl idős a lányhoz, a másik fiú ( aki nálam fiatalabb ) nem akar lépni, mert az idősebbnek is tetszik, nekem meg ha most rá hajtanék a lányra lelkiismeret furdalásom lenne.

Tehát mi legyen? Érvényesüljön az erősebb kutya b. szabály és mindenki próbálkozzon, vagy adjam fel, adjam át. Elég bonyolult, ha nem tudnám hogy nekik is tetszik, nyugodt szívvel próbálkoznék, de így mint mondtam: lelkiismeret furdalásom lenne. Szerintetek? Elég bonyolult.

( A lány 15, én 17, a lány legjobb haverja 20, annak a haverja 16. Tehát rohadt bonyolult, 3-an hajtunk egy csajra. )

2015. aug. 10. 07:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha a másik 2 srác több ideje ismeri akkor már a barátzónában landoltak, ha te sokat tökölsz te is odakerülsz és nem lesz esélyed, mert a lány visszautasít a barátság miatt...

De a lány valószínűleg nem áll készen egy kapcsolatra a szakítás friss sebe miatt, szóval lehet már most elszúrtad, mert amire készen áll, már rég barátzónában leszel, de hisz te csak barátságot akartál az elején, szóval meg is kapod...

22F

2015. aug. 10. 07:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát annyit elmondok hogy a lányok nem lépnek náluk fiatalabb fiúval kapcsolatba mert éretlennek és még tapasztalatlannak gondolják a 20 évessel meg hogy is mondjam veszélyes lenne neki hisz 5 év azért már szép különbség ami biztos hogy 1 évnél tovább nem tartana.

De te neked van még a legjobb esélyed mert csak 2 évvel vagy időseb ami a leg tökéletesebb ny körbe vette magát fiú barátokkal ha jól értem ez meg egy hátul ütő mert ebből azt lehet érezni hogy egyik kapcsolatból lép a másikba könyedén a lány.

Ez így bonyolult dolog nem úgy amit te írsz az semi mert neked könnyű lenne kb :p csak az bonyolult hogy sok a fiú körülötte és sztem ez egy aféle jel..

próbát megér de nem lesz hosszú élettartamú a kapcsolat ha bejön az már biztos.

19/f-17/L

2015. aug. 10. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!