Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavar, ha egy fiún elég sok pattanás utáni heg van?

Figyelt kérdés

Régebben elég pattanásos voltam, és hát mindent kipróbáltam, de egyik módszer sem vált be. Aztán meguntam, hogy a régi bőrgyógyász mindig ugyanazt a kenőcsöt írja fel, így aztán elkezdtem egy magán bőrgyógyászhoz járni. Ő fel is írt egy gyógyszert, és kenőcsöt, és most fél éve ezeket használom. Na, már most pattanásaim nincsenek, de néhány piros folt, és elég sok heg megmaradt. Persze, még szedni kell a gyógyszert, és ha befejztem, és azután következik a lézeres kezelés.

Arra lennék kíváncsi, hogy ez mennyire zavarna titeket lányok?

Persze volt már 1-2 barátnőm, őket nem zavarta, de akkor is..

2015. aug. 6. 23:19
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem oda írni, hogy 16/f.
2015. aug. 6. 23:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát nem feltétlenül örülnék, neki, de ha a személyiséged elvarázsolna, akkor nem igazán érdekelne. 18l
2015. aug. 6. 23:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az nem mérvadó.Attól még lehet helyes az arc.De persze ha valakinek olyan a személyisége,akkor tökmindegy hogy milyen tökéletes az arca.

15/L

2015. aug. 6. 23:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem. Nem tehetsz róla. 15/l
2015. aug. 6. 23:39
 5/6 anonim ***** válasza:
4-es respect amúgy lehet javítani rajta...
2015. aug. 6. 23:43
 6/6 Evus1999 ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavar hisz senki sem tökéletes. 16/L
2015. aug. 7. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!