Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha 16 évesen nem volt még barátom, se első csókom?
*
# 7/10
Ja bocs azt én se figyeltem hogy lány vagy :S soorryyy amúgy lánynál pont respeckt minél később mert annál többre való egy nő minél később történnek dolgok mert akkor nem adja magát könnyen :) ne izgulj ezen majd eljön mikor kell a megfelelő időben megfelelő személlyel ezen tovább egy másodpercet se kell parázni
Aztán ha eljön az első ne izguld túl Ahogy a 7.es válaszomba leírtam, csak natúrba ha nem tetszik vmi akkor megbeszélitek mit hogy kinek hogy merre hány méterre jó.
Feleslegesen töröd a buksid ;)
Meg amúgy is csináld úgy ahogy neked jó :)
Nekem sem volt eddig semmi. Szájra puszi sem. Nem érzem lemaradásnak egyáltalán. Egy osztálytársam (egy héttel született előbb, mint én) már járatos a csókolózásban, a fél várossal volt már nyálcseréje.. Ennek ellenére abszolút átlagos kinézetű.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!