Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nekem már soha nem lesz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem már soha nem lesz kapcsolatom? 18/F

Figyelt kérdés
Már több mint 2 éve nem volt kapcsolatom lánnyal, és félek hogy nem is jön össze már. Pedig a nálam sokkal szerencsétlenebb fiúk is találnak maguknak valót. 185cm körüli vagyok, barna rövid haj, szürkés kék szem. Ha lenne olyan lány aki ismerkedne,az írjon.

2015. júl. 26. 15:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy lesz. Még csak 18 vagy.
2015. júl. 26. 15:50
 2/10 anonim ***** válasza:
32%
Figyelj még csak 18 vagy, gondolj bele még mennyi vissza van az életedből, biztosan lesz.. :)
2015. júl. 26. 15:50
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
ha küldesz képet, ismerkedhetünk
2015. júl. 26. 15:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát ha Ti mondjátok :) Csak a legaggasztóbb az hogy még a 13-14 éveseknek is van, hát mondom hogy lehetek ilyen szerencsétlen?
2015. júl. 26. 15:53
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Üdv a világomban:)

Csak az a fura, hogy engem ez egyáltalán nem érdekel:D

18/L

2015. júl. 26. 16:02
 6/10 anonim ***** válasza:
28%

A kérdésedbő laz jön le ,hogy még eléggé gyerek vagy. Továbbá az, hogy nem is "kapcsolatra", cska egy barátnőre van szükséged, bármi áron, és az se baj ha csak pár hónapra, hétre, csak legyen valaki.

Nyilván oka van, hogy nincs igazi kapcsolatod, nicns párod, rá kell jönnöd, mi az.

2015. júl. 26. 16:02
 7/10 anonim ***** válasza:
valószínüleg soha nem lesz.
2015. júl. 26. 16:32
 8/10 anonim válasza:
ha budapesti vagy beszélgethetünk :) , szívesen ismerkedek
2015. júl. 26. 21:33
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Még csak 18 éves vagy..Előtted van még az egész élet! Most jön csak a buli része;) Nem vagy szerencsétlen, de az gáz hogy itt akarsz ismerkedni... Fogd a haverjaidat és húzzatok el bulizni, programokra és ismerkedj ott!

Az hogy a 13-14 éveseknek van párja, az egyáltalán nem jelent semmit, mert többségüknek az nem igazi és rövid kapcsolat.. Ezekkel ne foglalkozz.

Mellesleg ha van egy lány aki tetszik, akkor embereld meg magad és hajts rá! Állj elé és mond megneki szépen : "figyu, tetszel! Kukusz menni nunusz!" :D Najó ne így de tegyél az ügy érdekében;)

2015. júl. 27. 14:22
 10/10 anonim válasza:
Soha.
2015. aug. 1. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!