Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan lány akinek bejön ien fiú?
Figyelt kérdés
Még nem volt barátnőm, De hiányzik az életemből 1 olyan lány akivel vele tölthetem az időm,Akit szerethetek akit csókolhatok akiben megbízom aki megvigasztal(megvigasztalhatok) ha szomorú (szomorú vagyok). külsőre jól nézek ki (többen is mondták már) csak félénk típus vagyok aki nem mer az utcán leszólítani 1 lányt sem. Ezekkel az esélyekkel fogok majd talán magamnak párt találni?2015. júl. 25. 18:16
1/6 anonim válasza:
Öltözködj jobban,járj szórakozni.
2-3 feles után senki sem állíthat meg:D
Én ugyanez voltam,csak szarul néztem ki. Aztán jobbnál jobb nőket szedtem fel,a dumámmal,humorommal. Na meg ápolt,és jól öltözött vagyok. Elkezdtem kicsit edzeni,és talán sok is az önbizalom :)
18F
5/6 anonim válasza:
Ha az ilyen helyett ient írsz akkor sok sikert barátom. :D
6/6 anonim válasza:
Legyen több önbizalmad, az nagyon fontos!
Ha már elő tudod magad adni, az már fél siker :)
A lányok bírják a magabiztos fiúkat :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!