Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még vki aki hozzam hasonlo szituban van? :/
Figyelt kérdés
Szoval 16 eves lany vagyok , es lehet sokan azt gondoljak hogy még van idom a kapcsolatokra de nemtudom miert en mar nagyon szeretnek kapcsolatban lenni,hozzabujni vkihez erezni hogy valakinek nagyon fontos vagyok ilyesmi:) még sose volt baratom , csomo bnomnek mar volt vagy van es nagyon jo oket latni es enis at szeretnem elni h milyen jo:) lehet h fiatal vagyok de sztem a mai vilagba egyaltalan nem hisz mar 13 evesek nem szuzek na mindegy:D es még csak nem is csokoloztam:/ nemtudom sztem a pasik atneznek rajtam ,meg ha volt par fiu akinek tetszettem nekem nem volt az esetem es pedig nekem tenyleg nincs nagy elvarasom ... na mindegy szval ha vannak olyan fiuk akik szinten igy vannak csak ok lanyokat nem talalnak vagy nem jott nekik ossze vagy most esetleg szinglik azok irhatnak! Csak mivel még nem volt parkapcsolatom korombelivel terveznem , ugyhogy max 17 eves !2015. júl. 6. 19:41
11/19 A kérdező kommentje:
Miert mennyi vagy?:)
2015. júl. 6. 21:56
13/19 A kérdező kommentje:
Jah akkor bocsi de tenyleg nem:((
2015. júl. 6. 22:12
15/19 A kérdező kommentje:
BUDAPEST :)
2015. júl. 6. 22:55
16/19 akárki lehetnék válasza:
O.o szia! 15 éves fiú vagyok. Szerintem ilyen korban szinte mindenkinek ilyen problémái vannak szóval ne aggódj(nekem is WOOOO de még mennyire). Én 8.-ig nagyon magam alatt voltam (magánügyek...tudjátok...tinik meg hormonok)de az új suli sokat segített. Meg buliba járok és kipróbáltam olyan dolgokat amikröl nem hittem volna hogy ki fogom és ez rengeteget dobott rajtam. Új haj kontaklencse kipróbáltam a dohányt. :) szóval csak próbáld élvezni azt amit tudsz és ne szomorkodj olyan dolgokon amin nem éri meg. :) én szurkolok
18/19 akárki lehetnék válasza:
16-os vagyok :O elfelejtettem mondani de privit nem kérek :) de attól még ezerrel hajrá csak ez nem az én műfajom
19/19 A kérdező kommentje:
16os de cuki vagy koszii a pozitiv biztatast:3:)
2015. júl. 14. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!