Mi a baja a macskámnak? Vki hasonló szituban?
Bőrkaparékot vettek a cicától?
Allergia is lehet,állj le a tápokról és kezd el hússal etetni.Mit eszik most?
Nem asztali maradékra gondoltam :) Kefír,háziyoghurt,nyers marha,csirke,pulyka,nyúl,kacsa... milyen tápot ezsik most?
Tudom,hogy nehéz ez a helyzet,a hipoallergén orvosi tápokat nem próbáltátok még?
Amiker felsoroltál abszolút nem eszi meg,semmi nyerset,semii tejterméket semmit... :( még nem most elvisszük másik dokihoz és őt is kifaggatjuk.
milyen tápot? ami neki izlik konzervből.whiskas,nelly,scotty szárazból is whiskap purina one tehát vegyes minőség.
Én ajánlottam a Nyerskosztos cicák fb csoportot. A mi cicánk is úgy volt eleinte, semmi nyerset nem volt hajlandó megenni, csak a nyamvadt tápot, abból is a leggagyibbat (ami tele van cukorral, ízfokozóval meg hasonló szeméttel) és emberkajából is válogatott. Ő amúgy a párom befogadott cicája, ez volt az állapot amiben élt, amikor összejöttünk. Aztán nem sokkal később úgy tönkrementek a fogai, hogy műteni kellett, na onnantól kezdve, miután előtte hetekig alig evett valamit a szerencsétlen (a fájdalom miatt még inni is félt) csak normális kaját kapott, nyers tojást, darált húst, májat stb., előbb puhákat, aztán mostanra már a csontosakkal is boldogul, és ami a lényeg, azóta nem válogat.
Olyan nincs, hogy egy állat "elhatározásból" halálra éhezteti magát, anyukád cicájával az a baj, hogy megszokta, hogy válogathat. Azzal, hogy anyukád mindig megsajnálja, aztán ad olyat, ami a fogára való épp, csak rosszat tesz neki, főleg, mivel amiket hajlandó megenni, azok pont abszolút egészségtelen dolgok, ahogy írod.
Keverjétek a nyerset bele valamibe, amit szeret. Ha nem eszi meg, el kell venni előle (soha ne hagyjatok előtte szabad hozzáférésre kaját hosszabb ideig), a következő etetési időben ugyanolyat kapjon. Előbb-utóbb elég éhes lesz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!