Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha a srác nem magas...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha a srác nem magas kb 160-170 centi de ki van gyúrva, sportoló, szélles izmos stb akkor sem álltok szóba vele?

Figyelt kérdés
Tehát ha egy alacsonyabb srác testépítőnek áll keményen nyomja hatalmas súlyokat meg tud mozgatni jóval többet mint egy átlagember, vagy pl birkózó és szintén nagyon erős ,könnyen odavág egy magasabbat is,akkor is mondjátok rá a "nem tud megvédeni" blablát és lepattintjátok, vagy adtok neki esélyt?

2015. júl. 5. 15:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Haver, az, hogy izmos vagy a legelenyészőbb dolog a nők szemében. A megjelenés, jellem a legfontosabb. Hiába van 50-es karod ha egy gyökér vagy.
2015. júl. 7. 18:21
 12/18 anonim válasza:
Helló 17/F vagyok 185 cm magas, szinte minden lány szerint aranyos vagyok (nem dicsekvés képp mondom), sportolok, elég jól tanulok azonban egy barátnőm se volt eddig, szóval a magasság sem mindig előny, viszont a mai lányok nagyrésze a pávákra buknak és a nagyszájúakra.
2015. júl. 7. 21:10
 13/18 anonim ***** válasza:

Egyszer "randizgattam" egy alacsony sráccal. Alacsony vagyok, kb. Egy fejjel ha magasabb volt nálam. Szintén ki volt gyúrva. Viszont miután megismertem... Nos nem volt annyira szimpatikus szépen szólva.

Persze, a külsőnek is van jelentősége, de a belső a legfontosabb. Vagyis Számomra.

18/L

2015. júl. 8. 17:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem alacsony. Pont jo 165cm.
2015. júl. 31. 19:16
 15/18 anonim válasza:
Tudod vannak ám magas emberek is szénné gyúrva.. ;)
2015. aug. 27. 20:52
 16/18 anonim válasza:
én nem vagyok alacsony mégse kellek senkinek
2015. okt. 27. 19:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Én 175 vagyok és mégis mindig találok csajokat, de még mennyit, akiknek kellek :P, ha 165 lennék, akkor is találnék szerintem.
2016. jún. 18. 18:02
 18/18 anonim ***** válasza:
nem, mert idétlenül mutat, ha nálam alacsonyabb. 170 vagyok kereken, és ha olyan a kedvem veszek fel magassarkút, de ugye ilyen fickó mellett nehezen tehetem meg
2016. szept. 3. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!