Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjam meg a pasimat?
Már vágyok egy pasira mert nem tudom elfelejtenii az exemmel a közös emlékünket bevallom még mindig szeretem az exemet 2 év 8 hónap kihasznalt kapcsiba voltam vele és 2 éve h nem beszéltünk nem tudom h talaljak egy uj pasit h elfelejcsem az exem??
14/L
Azt hiszed terhes voltam 10 evesen ?
Hol élsz tee megvagy huzzatvaa bebibogyoo..;) é s nm volt szexuális "kapcsolatunk"
Kedves válaszolók (tisztelet a kivételnek), nem kéne valakit leszólni csak azér mert fiatalon talált rá a szerelem. Én 12 voltam mikor szerelmes lettem, csupán 2 hónapos kapcsolatom volt a pasival ugyanis részéről nem volt meg a kémia, 19 voltam mikor valahogy elengedtem a dolgot, még mindig szeretem, csak megértettem hogy nincs esély, ezért élem az életem.
Kedves kérdező, neked vállaszolok provátba :)
NAGY OKOSOK!!!! "Nem komoly ilyen korban a szerelem" ????? Ez marhaság!!!!
Mivan azokkal, akik tizen évesen házasságot terveznek és be is valósítják, hümmm?!
Kérdező itt a válasz!
Bulizz és rátalálsz valakire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!