Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találjam meg a pasimat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjam meg a pasimat?

Figyelt kérdés

Már vágyok egy pasira mert nem tudom elfelejtenii az exemmel a közös emlékünket bevallom még mindig szeretem az exemet 2 év 8 hónap kihasznalt kapcsiba voltam vele és 2 éve h nem beszéltünk nem tudom h talaljak egy uj pasit h elfelejcsem az exem??

14/L

2015. júl. 3. 14:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
hát hogy ide is eljutunk.. ennek kéne egy külön kategória ovis párkapcsolatok címen
2015. júl. 3. 17:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Marha egyszerűen megtalálod az új pasidat: gyere át hozzám holnap délelőtt.
2015. júl. 3. 17:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Exed is volt?xDD Széép!Azt nem értem mi a fakknak kell neked pasi 14 évesen?Még a slag se áll fel neki!Ezt most a menő?10 évesen terhesnek lenni fuck yeah!Élet stílus!!
2015. júl. 3. 18:16
 14/18 A kérdező kommentje:

Azt hiszed terhes voltam 10 evesen ?

Hol élsz tee megvagy huzzatvaa bebibogyoo..;) é s nm volt szexuális "kapcsolatunk"

2015. júl. 4. 08:51
 15/18 anonim válasza:
kihasznalt? vagyis o hasznalt ki teged? akk emlekeztesd magad h mekkora köcsög, ilyet ne szeress. am megsúgom a legtöbb ember nem 10 évesen találja meg az igazit
2015. júl. 12. 16:10
 16/18 anonim ***** válasza:

Kedves válaszolók (tisztelet a kivételnek), nem kéne valakit leszólni csak azér mert fiatalon talált rá a szerelem. Én 12 voltam mikor szerelmes lettem, csupán 2 hónapos kapcsolatom volt a pasival ugyanis részéről nem volt meg a kémia, 19 voltam mikor valahogy elengedtem a dolgot, még mindig szeretem, csak megértettem hogy nincs esély, ezért élem az életem.

Kedves kérdező, neked vállaszolok provátba :)

2015. aug. 21. 11:24
 17/18 anonim ***** válasza:

NAGY OKOSOK!!!! "Nem komoly ilyen korban a szerelem" ????? Ez marhaság!!!!

Mivan azokkal, akik tizen évesen házasságot terveznek és be is valósítják, hümmm?!

2016. ápr. 17. 17:55
 18/18 anonim ***** válasza:

Kérdező itt a válasz!

Bulizz és rátalálsz valakire!

2016. ápr. 17. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!