Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt még rajtam kívül...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még rajtam kívül valaki, aki vonzóbbnak találja az idősebb férfiakar, mint a korabeli fiúkat?

Figyelt kérdés

15 eves lany vagyok, es egyre inkabb megremiszt, hogy a tizen-huszon eves fiuk maximum felkeltik az erdeklodesem, ha jol neznek ki, de kulonosebben nem mozgatjak meg a fantaziamat.

Az idosebb ferfiak sokkal jobban bejonnek tapasztaltsaguk es ferfias megjelenesuk miatt.

Valaki erez/erzett hasonlot? Ki lehet ezt noni, vagy varjak addik a pasizassal, mig en is meg nem "oregszem"?:D

2015. júl. 3. 08:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ezt én is tapasztalom a saját bőrömön. Ilyenkor megkérdezem a lányokat, hogy mit tudok nekik adni? Elkezdik sorolni szépen....majd megkérdezem azt is, hogy ő mit tud adni nekem? A válasz: öööö....hááát...

Szóval ennyi. :)

A pu..in kívül nem sokat.

2015. júl. 8. 01:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

20 éves vagyok és egyáltalán nem tudom elképzelni magam korombelivel. Minimuma 8-10 év. Egyszerűen ők tetszenek :)

2015. júl. 10. 21:28
 13/14 harkow válasza:
en tizenevest a kozelembe nem engedek!!!min 20 eves lany!!!!velem tizen eves nem ismrkedhetne.nem lenne kozozos temank.es en ezt tatom helyesnek! 36/f
2016. jan. 6. 21:16
 14/14 anonim válasza:
Még is nagyjából mennyi lenne az a kor ami még érdekelne?
2016. jan. 7. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!