Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan is van ez?
lehetséges ugyan, de míg nem éred el a 18at addig nem ajánlott vele az erotika. Sajnos mindig akadnak jó akarók aki bele zavarnak mások életébe. Az egyetem mellett aligha lenne jó neki egy kiskorú megrontása megnevezésű jogi tortúra. :( amúgy semmi gond nincs vele. Az én anyukám pl 45 éves és a jelenlegi pasija meg nála 15 évvel fiatalabb.
A 20 éves lánynak 30as pasival kéne kezdeni, az egy nagy baromság. Nő válogatja mivel nem vagyunk egy formák. Van aki a fiatalabbal tudja jól megértetni magát, valaki a vele egykorúval jön ki, más meg az idősebbekre van hangolva. Na meg van apakomplexus is, aki az apjával hasoló korú pasikkal érzimagát biztonságban. Én pl 27 vagyok a párom meg 41 az apámtól 10 évvel fiatalabb.
De ami a főlényeg a kor nem számit csak az, hogy jól megértsétek egymást.
Kedves #3!
Nem rosszból, de egy 20 éves nőnek miért kellene 30-as pasival kezdenie? Én sem szeretnék tőlem 10 évvel idősebbel járni - vagy akár többel. Én még mindig a max 5-6 év korkülönbség mellett vagyok. Had' döntse már el mindenki maga, hogy kinek mi a jó.
Kedves kérdező, szerintem ez a kapcsolat csak pár év múlva teljesedhetne ki igazán. Ilyenkor még eléggé észrevehető az a 4 év korkülönbség. Fordított esetben is (ha fiú 20, lány 16), nem hogy így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!