Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok nálatok fiatalabb fiúval?
#4: Azért, mert te eddig csak ilyenekbe botlottál, még ne általánosíts, mert egyáltalán nem igaz mindenkire, amit írtál..
A kérdésre válaszolva: Nem, nem jönnék össze fiatalabb sráccal, még velem egyidőssel se. De ez személyes tapasztalat miatt, eddig kb minden fiúm fiatalabb volt tőlem és hát hadd ne részletezzem... Borzasztó gyerekesek és "ovisak" voltak, akkor és ott megfogadtam, hogy soha többet fiatalabbal, de még olyannal sem, aki velem egyidős.
Valahogy ez tényleg így van, hogy a lányokhoz kell egy 3-4-5 évvel idősebb srác, mert sok lány érettebb a koránál, míg a fiúk későbben érnek és ez elég sokszor kiütközik.
Mielőtt még valaki letámad, nem sértésből írtam ezt a lányok korábban, fiúk későbben dolgot, csak én ezt tapasztaltam nem is egyszer. (meg olvastam egy orvosi cikket erről, miszerint felmérést végeztek fiúk és lányok körében és azalapján is ezt a következtetést vonták le)
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem lenne esélyed az osztálytársaidnál... A lányoknál manapság már nem menő korodbelivel, pláne nem 1-2 évvel fiatalabbal lenni. De az is lehet, hogy egy próbát megérne. Nekem is most például egy 1 évvel fiatalabb fiú tetszik. :D
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!