Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok nálatok két évvel fiatalabb pasival?
persze még fiatalabbal is ha az iq szinte és viselkedése nem gyerekes..
csak egy baj van hogy messze van..
Én azért nem, mert akkor egy jó ideig nem lenne belőle összeköltözés... pedig én már szeretnék.
L19
20 éves is lehet érett intelligens férfias,
35 éves is lehet gyerekes, buta paraszt%.
35 éves pasi ösze jón 16 éves lánnyal és a lánynak
beadja hogy érettebb a koránál stb az a pasi mesze áll még
az érettségtől.
Én kétszer is jártam fiatalabb sráccal. Az egyik két évvel volt nálam fiatalabb, a másik pedig másfél évvel (utóbbi már huszonévesen volt). Miután felszállt a fejemről a rózsaszín köd, kiderült, mennyire nem készek még egy komoly kapcsolatra. Ahogy egy korábbi válaszoló is írta... nem lehet velük tervezni, összeköltözés, stb. 24 voltam, a srác 22, másfél évet voltunk együtt, én már szerettem volna terveket (nem rögtön az oltár elé szaladni, de nem is tini módjára lötyögni együtt), neki viszont az volt a fontosabb, hogy bulizni menjen, meg koncertekre járjon a haverokkal... Kisfiú volt még. Természetesen nem általánosítok, valóban előfordulhatnak korábban érők, és olyan is van, hogy valaki 35 évesen is éretlen a dolgokra. De nekem elég volt ez a két tapasztalat. A jelenlegi párom három évvel idősebb nálam, számomra ez az ideális korkülönbség.
25/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!