Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, ti hol szoktatok ismerkedni?
Én pesti vagyok, de nagyon lehetőséget itt se találok... :/
15/L
Szia!
Én egy 36 éves férjezett nő vagyok, 12 éve házas, 8 éve prostituált. :) Azért lettem prosti, mert izgat az ismeretlenekkel folytatott szex, valamint a pénzért szexelés is. Rengeteg lány szokott megkeresni, hogy velem szeretnék elveszíteni a leszbikus szüzességüket, amivel mindig bearanyozzák a napomat, hisz én magam is vonzódom a nőkhöz. Általában az a gondjuk, hogy nincs hol megismerkedniük más lányokkal, így azt szoktam tanácsolni nekik, mint most neked is, hogy nyugodtan szexelj hivatásos nőkkel, aztán előbb-utóbb úgyis megismersz valakit! :)
Velem is ez volt, bár én itt ismertem meg a páromat. (: Ha nem csak az ismerkedés, hanem a barátkozás is szóba jöhet, akkor írhatsz ha gondolod.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!