Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baj az ha egy 17 éves srác...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az ha egy 17 éves srác szűzként komoly kapcsolatot akar?

Figyelt kérdés

Midig leszóltak amiatt mert nem dugtam már 14 évesen, meg mert komoly kapcsolatot szeretnék egy értelmes lánnyal, nem egy ri_anccal. Nem azért nem találok barátnőt mert ronda vagyok, mert nem tudok beszélni, mert teljesen lúzer fos vagyok, szimplán lekoptatnak mindig, leszólnak hogy én mit akarok, és ez bánt engem.

Nem értem hogy miért kell leprásként tekinteni arra az emberre aki próbál normális életet élni, és nem a szex körül forog a világ. Szeretnék szexelni, egy barátnővel. Nem akarok hónapokat várni, szerintem 2 hónap tökéletesen elég ahhoz hogy megismerjük a másikat, ha az teljesen őszinte. 3 éve próbálok találni valakit akivel lehetne kapcsolatom, nagyon sok csajnál próbálkoztam, nem mindig ugyanúgy, és semmi.

Csak úgy poénból szólják le a másik embert emiatt, mert ez örömet okoz másoknak, vagy más oka van ?

Az összes barátom szerint kivételes ember vagyok, nem érti egyik sem miért pont velem b_sznak ki a csajok mindig, napról napra.

17/F

2015. jún. 27. 09:14
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
De attól hogy kicsit máshogyan működök, még tudok én is szeretni, és biztos vagyok benne hogy más is tud engem.
2015. júl. 2. 22:51
 22/27 anonim ***** válasza:
Na a sok nőstény már biztos írt privit. Am jó tanács...sztem ne is keress bnőt.
2015. júl. 13. 21:22
 23/27 A kérdező kommentje:

Nem, max 2 ember írt, de csak komment célból.

Miért ne keressek barátnőt ?

2015. júl. 13. 21:45
 24/27 anonim válasza:
Nem az elöbbi kommentelő vagyok. De ne keresd, majd rád talál.
2015. júl. 13. 23:09
 25/27 anonim válasza:
100%
Szia, szerintem légy büszke magadra, hogy ebben a romlott világban még megmaradt a normalitásod! :) Az én párom 20 évesen vesztette el a szüzességét velem, én akkor 17 voltam, és becsülöm nagyon, hogy tudott várni egy olyan kapcsolatra, ami normálisan mũködik :)) sok sikert az életben, jó srác vagy ne feledd!! :)
2015. júl. 29. 08:51
 26/27 A kérdező kommentje:

Hát köszi, igazából csak az esik szarul hogy nincs.

Más nem.

2015. júl. 29. 11:52
 27/27 anonim válasza:

Igen nekem is ez a bajom. Nem csak normalis lanyt nem talalok, de normalis baratom, haverom sincs szinte.

Azert neha olyan maganyosnak erzem magam a vilagban...

Nekemsem az a bajom hogy csunya vagyok,de hat az emberek viselkedese ...annyira... Szoval gondolom tudjatok mirol beszelk. 16f

2015. aug. 6. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!