Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baj az ha egy 17 éves srác...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az ha egy 17 éves srác szűzként komoly kapcsolatot akar?

Figyelt kérdés

Midig leszóltak amiatt mert nem dugtam már 14 évesen, meg mert komoly kapcsolatot szeretnék egy értelmes lánnyal, nem egy ri_anccal. Nem azért nem találok barátnőt mert ronda vagyok, mert nem tudok beszélni, mert teljesen lúzer fos vagyok, szimplán lekoptatnak mindig, leszólnak hogy én mit akarok, és ez bánt engem.

Nem értem hogy miért kell leprásként tekinteni arra az emberre aki próbál normális életet élni, és nem a szex körül forog a világ. Szeretnék szexelni, egy barátnővel. Nem akarok hónapokat várni, szerintem 2 hónap tökéletesen elég ahhoz hogy megismerjük a másikat, ha az teljesen őszinte. 3 éve próbálok találni valakit akivel lehetne kapcsolatom, nagyon sok csajnál próbálkoztam, nem mindig ugyanúgy, és semmi.

Csak úgy poénból szólják le a másik embert emiatt, mert ez örömet okoz másoknak, vagy más oka van ?

Az összes barátom szerint kivételes ember vagyok, nem érti egyik sem miért pont velem b_sznak ki a csajok mindig, napról napra.

17/F

2015. jún. 27. 09:14
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Látszólag egyik sem tűnt annak, beszélgetések után sem.

Mindig úgy van hogy találok egy értelmesnek tűnő csajt, normális is, aztán 1 hét után teljesen megváltozik amikor találkozni szeretnék vele. Ismerkedtem neten, élőben, haveron keresztül is.

2015. jún. 27. 14:03
 12/27 anonim ***** válasza:
neten lehet hogy több esélyed van találni párt hosszú távra, mondom ezt úgy hogy ismerkedek neten is és a való életben is:) sőt a netes jobban bejön... lehet találni szexre is partnert és komoly kapcsolatra is..:) ott a facebook,a tinder, egy csomó társkereső, akár itt is összejöhet
2015. jún. 27. 21:16
 13/27 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális, hogy vársz még. Ez lenne jó ha minden srác ilyen lenne és nem mindjárt a második napon akarja. Normális srácokból is kevés van, őket is bogarászni kell, mintha tűt keresnél a széna kazalban. De maradj ilyen és ne törödj az ilyen lányokkal, meg azért nálad fiatalabbakkal is beszélgethetnél mert ott is vannak normálisak....
2015. jún. 28. 07:01
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, ez teljesen természetes.

Egyébként hogy megcáfoljak 1-2 hozzászólót igenis vannak normális lányok, illetve nem minden 14-15-16 éves lány bulizik minden hétvégén ahol berug és megdugatja magát.

18/L

2015. jún. 28. 08:27
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

# 7 válaszoló vagyok. Gondolom ezt nekem (is) írtad

azért írtam oda, hogy kivételek azért természetesen vannak.

Csak azért írtam ezt, mert ezt látom mostanában.

nem mintha én 16 évesen nem buliztam volna havonta 1-2x, mert buliztam, de azért nem toltam olyan keményen mint a mostaniak

2015. jún. 28. 10:32
 16/27 A kérdező kommentje:

Nos nem régiben volt itt nálunk egy pár napos buli (aki nagyon kíváncsi hogy hol lakom, most szerintem rájött :'D), és szinte a fele város ott volt. Mindenki csak posztolta kifele a képeket a facebookon hogy jaj így meg úgy, ez meg az, ilyen pia a kezében, olyan sráccal van, ilyen csajnak fogja a mellét, stb. Nem is az irritált a képekben hogy jól érzik magukat, hanem azt tudni kell hogy a város fele drogos. És látni a képeken hogy az értelmesnek tűnő csajok is, azok is akiket ismerek ott pózolnak a képen vagy beállva vagy beb_szva, kicsit gáz.

Egyik sincs még 18, de már ilyen értelmetlen dolgokat csinál, amikor lehetne más dolga is azon kívül hogy a nem lévő agyát csak még jobban rombolja ! Nem vagyok a pia ellen, de nem kell literszámra inni a pálinkát sem.

Fiatalabb korosztállyal az a baj, hogy lassan ott ez már alap dolog lesz, túl fiatalok és értetlenek, meg éretlenek, és nekem nincs kedvem 13-14 éves csajocskákhoz, a cicanaciban.

Idősebb korosztályban, meg már az összes kapcsolatban van, akit kifogott valaki.

Szóval, 1000% hogy nagyon sokat közrejátszik az is hogy szar helyen lakom, hogy tele van az egész város .....-kal, este ki nem lehet menni szinte az utcára mert szarrá vernek, szétszurkálnak, és ennyi. Környékről is ismerkedtem, heh...nem vált be.

De a lényeg hogy ahogy páran mondtátok, hogy nem számít gondnak mint ahogy mondták azt hogy szűz vagyok, és nem volt hosszú kapcsolatom, nyugodtabb vagyok sokkal !

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2015. jún. 28. 10:43
 17/27 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj én is 17 éves csajszi vok és még szűz. Te még a jobb pasikhoz tartozol, akik komoly párkapcsolatra gondolnak, nem egy kalandra és ez a csajoknál bejön. Szerintem is kivételes vagy, mert a legtöbb a srác arra megy, hogy lefektessen egy csajt. Képet küldenél priviben?
2015. jún. 30. 21:56
 18/27 anonim válasza:

Szerintem egyáltalán nem jelent gondot, hogy szűz vagy még.

Az én barátom is az volt (én már nem, mert az előző 1éves kapcsolatomba elvesztettem) és az én párom már 19éves volt, de én aranyosnak találtam hogy vár valakire aki megérdemli és pont engem választott.

Szerintem ne discoba is merkedj, ott komoly érett lányt nem találsz, sőt szinte semmilyen buliba. Én azt mondom , hogy ne keress majd rád talál a szerelem.

2015. júl. 2. 10:13
 19/27 anonim válasza:
Pont ez van velem is... 17l
2015. júl. 2. 21:24
 20/27 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy pszichológus azt mondja aspergeres vagyok, és ezt szinte mindenki megérzi hogy nem vagyok sablon ember. Mint amikor összekerülsz egy furcsa, befolyásosnak tűnő hatalmas emberrel, ezt nem tudod róla, de valahogy mégis érzed hogy nem olyan mint a többi. :/
2015. júl. 2. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!