Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Szoktatok olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szoktatok olyan fiúval kicsit visszautasítóbbak lenni aki szerintetek jól néz ki?

Figyelt kérdés
mármint egy fiú aki szerintetek nagyon jól néz ki,és persze ezt néha éreztetitek is vele,mégis visszautasítóak vagytok vele,valamilyen szinten,jobban mint mással. És ha ez így van miért csináljátok?
2015. jún. 27. 03:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezr most nemértem.
2015. jún. 27. 09:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Mert bunkó
2015. jún. 27. 09:32
 3/3 anonim válasza:
Ha a srác még rendes is mellé, akkor azért mert félek, akár ok nélkül is. Ha meg bunkó hozzá akkor azért. Én bátortalan vagyok, lehet, hogy akiről beszélsz, ő is.
2015. júl. 5. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!