Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen ezzel a fiúval? (többi lent)
Sziasztok!
Először is, őszintén megmondom, ha szégyen, ha nem: 12/L vagyok, a srác pedig 14 - 15/F. Én ötödikes vagyok (év vesztes) ő meg nyolcadikos. Az udvaron, folyosón, vagy stb. helyeken látjuk egymást. Nekem eléggé bejön, és nézem is rendesen, Ő meg engem... ez nem tudom, miért van; külsőre... bevallom, kicsit korán kezdtem tinisedni, ezért a szokásosnál nagyobb a mellem, de a combom elég nagy (szerintem) és a fenekem lapos. Tehát vagy emiatt néz, bejövök neki, vagy azt nézi, hogy én mikor/mit nézek rajta.
A kérdés csak ennyi: mit kezdjek vele?
- odamenni nem merek.
- bejelölni Skype - on nem merem.
Szóval egyetlen megoldás, ha Ő jönne oda hozzám... ami nem túl valószínű.
Én ezen kívül mit tudok csinálni, hogy azért legyen valami?
(Ja, és légyszíves ne írjátok azt, hogy 12 évesen mit várok tőle, túl kicsi vagyok ehhez... stb. Mint mondtam, korán kezdtem tinisedni, nem is nézek ki 12 - nek... mások is mondták nekem, hogy vagy 14 - nek nézek ki.)
Köszönöm mindenkinek! <3
(Kivéve azoknak, akik hülye bu*ik, és csak szemétkednek majd itt... -.-)
Hát, ezek közül semmi sem jó.
Nincs közös ismerős, én gyalog járok suliba, és büfébe se megyek...
o is visszamosolyog rad? ha igen nezz a szemebe 3 mp-ig majd kapd el a tekinteted ezt csinald meg nehanyszor, aztan meg probalj a kozelbe ferkoznivagy megkerdezni, hogy nem latta ezt es ezt a tanart aztan ha azta mondta nem akkor is mondhatod, hogy
te mondod: ja persze hisz te nem is ide jarsz
o mondja: dehogynem.
te mondod:ja mert sokkal idosebbnek nezel ki
es igy tovabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!