Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni?
Figyelt kérdés
Hol tudnék ismerkedni korom beli nornális lányokkal?? Könyvtár? (Veszprém vagy Székesfehérváron is lehet mondani helyeket) megvagyok lőve ilyen téren , 14/f2015. jún. 21. 22:19
1/6 anonim válasza:
Mai 14 éves lány könyvtárban?? :D
Hát ha találsz, és nem túl csúnya, szerintem vedd is el feleségül :D
2/6 A kérdező kommentje:
Csak van olyan is a könyvtárban amelyik hasonlit emberre :D
2015. jún. 21. 22:24
4/6 A kérdező kommentje:
És a valos világban?
2015. jún. 21. 23:26
5/6 anonim válasza:
Én szoktam könyvtárba járni, és talán normális is vagyok, csak nem túl szép:/ 14L
6/6 anonim válasza:
igenis járnak könyvtárba szép lányok,mi a barátnőmmel rendszeresen megyünk és ő már modellkedik én pedig tervezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!