Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihetik azt h járunk?

Figyelt kérdés

Van egy ikertestvérem aki fiú.. Mivel egy suliba járunk elég sokszor közlekedünk együtt.. Eddig nem igazán volt komolyabb kapcsolatom... Nem mondom h nem próbálkoznak srácok csak nem épp a normálisak :) (szóval olyanok akik állandóan hullarészegek, gyerekesek).. Szóval csak neten ismerkednek velem, az utcán vagy máshol nem. Lehet azért mert azt hiszik h a tesóm a barátom?! Nem szoktunk egymás nyakán lógni a tesómmal, szóval semmi olyat nem teszünk pl utcán h azt higgyék h járunk(pl nem ugrálok rá, meg nem megyek szorosan mellette.)

Átlagos külsejű lánynak tartom magam. Szóval szerintem nem a külső miatt.

2015. jún. 16. 17:33
 1/7 A kérdező kommentje:
18l
2015. jún. 16. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Tudjuk hogy a tesód a "barátod", és azért nem ismerkedsz mert vele szexelsz.

Következő.

2015. jún. 16. 17:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát jó nagy barom vagy...nem vagyok kiváncsi ilyen degenerált barmok véleményére!!!! Normális embereket kérdeztem!!
2015. jún. 16. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Valószínűleg azt hiszik... de az ikrek egyformák nem? Akkor meg látszik h nem a pasid...
2015. jún. 16. 17:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán hasonlítunk :/
2015. jún. 16. 17:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor valószínűleg azt hiszik... te mit hinnél ha egy pasi meg egy csaj minden nap együtt meg ugyan oda azok nem egy pár?
2015. jún. 16. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Én megismernélek ^.^ 19f
2016. jan. 14. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!