Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi most jarunk?
Van egy fiU, akit mar 1 honapja ismerek, de eddig nem nagyon beszeltunk. Egy barati tarsasagban ismertem meg, de csak koszono viszonyban voltunk. Eddig igy 3x talalkoztunk, es par orat akkor egyutt is toltottunk.8 nappal ezelot bejeloltem facen es elkezdtunk beszelgetni (szinte egesz nap beszeltunk) 3 nappal ra, en bevalottam h beleszerettem es szeretem ot, mire azt felelte h hasonloan erez irtantam, csak meg alig ismer engem es sajnos nehezen bizik meg az emberekben (okkal) Majd tovabb beszelgettunk es jottek a szivecskek meg hasonlo cuki szovegek .Elmeseltem neki egy bizalmas tortenete ,amire azt felelte h nem baj en igy is szeretlek.Majd megkerdezte h valamikor nem talakozunk, mire azt feleltem h szivesen. Majd talkoztunk, de nehezen jott ossze mivel eleg elfoglat es igy is csak 45 percig elvezhettem a tarsasagat..Nagyon kedves volt velem vegig es nagyon jol elvoltunk majd egyszer csak mikor csond lett, egyikunk sem mondott semmit akkor mondta h szeretlek es megcsokolt->majd beszelgettunk tovabb ,mire en is visszacsokoltam.Majd kellett neki mennie es hat elkoszoneskor az oleles mellett meg kaptam tole egy csokot is szoval nagyon jo volt es fulig ero mosoly ul a szamon. Azota mar eltelt 2 nap es nem talakoztunk, de a hetvegen sem tudunk egyeb okok miatt.Ez mind szep es jo, csak most azt nem tudom h mi akkor egyutt vagyunk vagy sem? Mert olyan jo lenne az a tudat h a baratnoje vagyok :)
Valaszokat elore is koszonom es bocsanatot kerek a szornyu helyesirasom miatt. 15L
Szerintem ha szeretitek egymast meg mar volt csok is akkor jartok. Mi mar 3 eve egyutt vagyunk annyi idosen ismertem meg a baratom mint ahany eves vagy :) egyszer se kerdeztuk meg hogy jatunk-e egyszeruen egyutt vagyunk o az enyem en az ove :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!