Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol keresek párt magamnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keresek párt magamnak?

Figyelt kérdés

17 vagyok volt nem régiben egy kapcsolatom de nem vált be

Jól kijövök a (normális)lányokkal ,elbeszélgetek velük stb...

De nem sikerül nekem egyik lánnyal sem összejönnöm.sokszor utasitottak vissza és már nem tudom mit tegyek ezért ide írok segítségért.

2015. jún. 13. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha keresed a szerelmet az mar regen rossz barátom.
2015. jún. 13. 18:20
 2/5 WolfBloodGirl válasza:
Vagy itt, vagy randioldalon, vagy pedig strandon. :) nekem is ez a problémám jelenleg, így barátnőmmel megyünk majd strandolni (két munkanap között.:DDD) aztán ott próbálok szerencsét háthaa, de lassan belebolondulok az egyedüllétbe... :DD 20/L
2015. jún. 13. 18:32
 3/5 A kérdező kommentje:
azért keresek valakit mert jó volt lenni a barátnőmmel amig valami miatt dobtam (nem lényeges miért, de az ő hibájából) de hiányzik és már látni se akar ezért úgy döntöttem keresek valaki mást,de nem sikerült
2015. jún. 13. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
óóó...megsajnáltalak :) én sokszor utasítottam vissza fiút mert perverzek voltak (D kosaram miatt) de ha nem vagy perverz akk talán kezdeményeszhetsz is nekem :D 14/L/Bi
2015. jún. 13. 18:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát ne itt keresd... De szerintem a legváratlanabb pillanatban talál meg, ott ahol nem gondolnád. (pl: játszok egy online játékot, egyik osztálytársammal voltam, behívja pár barátját, erre az egyik elhív randizni, és azóta jól megvagyunk.) Tehát majd jön, ha itt az ideje. Addig vegyél mosómedvét.
2015. jún. 13. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!