Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet kezdeni egy jégherce...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy jéghercegnő típusú lánnyal?

Figyelt kérdés
8 hónapja probálok randia hívni 1 lányt de folyamatosan csak a kifogásokkal jön hogy nem érek rá nincs időm! de bezzeg tud mindig szomorkodni hogy nincs pasim meg jó lenne ha lenne már pasim! de ha pasit akar miért sír állandóan miért nem ad esélyt nekem a randira?

#randi.jégcsap
2015. jún. 10. 20:43
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Tőled nem akar semmit, mert nem vonzódik hozzád, de attól még szeretne társat, csak nem olyat, mint amilyen te vagy, te csak haver vagy neki.
2015. jún. 10. 21:05
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem tetszel neki. Lehet, hogy sokat csalódott a fiúkban, de ha kellően jóképű pasival találkozna, az első szóra elmenne vele.
2015. jún. 10. 21:06
 13/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! azt nem tudom nem látok bele a fejébe hogy mit gondol rólam
2015. jún. 10. 21:07
 14/23 anonim válasza:
Nekem is van olyan pasi az életemben, akit amúgy jó pasinak tartok, de sose akarnék tőle többet, mert van olyan tulajdonsága, vagy rossz szokása, ami taszít, és amit nem tudnék tolerálni a páromban. Lehet, hogy nálad is ez a helyzet. A sok csalódás meg arra is ránevelheti az embert, hogy mivel őt sokszor bántották meg, fél olyat kimondani, amivel mást megbánthat, akkor is, ha igaz, és ha az lenne a legőszintébb dolog.
2015. jún. 10. 21:08
 15/23 anonim ***** válasza:
91%
Ecsém tisztán látszik, hogy nem kellesz neki. Te meg vagy olyan fejősszék, hogy mész utána, ahelyett, hogy mást keresnél.
2015. jún. 10. 21:16
 16/23 anonim válasza:

3-as: a randi az nem ugyanaz, mint a találkozás?

Egyébként, akármi is van ezzel a lánnyal, neki kellene végre elmondania vagy leírnia őszintén, nem pedig variálni itt összevissza ezt a történetet. Még ha esetleg nehéz is lenne neki valamiért, de írja le egyértelműen, hogy mi a problémája, mert nem találhatják ki az emberek egymásnak a gondolatait! Így pedig már tiszta lesz az ügy. Nem is értem, hogy miért jó a nőknek a dolgokat homályosítani.

2015. jún. 10. 21:16
 17/23 A kérdező kommentje:
16/16 igazad van! nem vagyok nő utálo de nem tudom a nőknek ez miért jó? miért nem lehet lemondani az igazat!? jobb lenne nyílt kártyákkal játszani nem itt barkóbázni meg reményeket füzznöm hozzá hogy hát ha hát ha eljön megtörik a jég!
2015. jún. 10. 21:21
 18/23 anonim válasza:
66%

Azért, mert amíg lehet unaloműzésként csetelgetni, meg érzelmi szemetesként használni valakit, addig nem fogja azt mondani, hogy menj a p..ba.

Mondtam, nézz utána.

2015. jún. 10. 21:48
 19/23 A kérdező kommentje:
18/18 igazad van erre én is rájöttem elég gonoszak ezek a nők!
2015. jún. 10. 21:53
 20/23 anonim válasza:

Nézd,nem feltétlen gonoszak, bár én is jobban szeretem az egyenességet.

Nem kell a kardodba dőlnöd, minden férfival legalább egyszer ezt már eljátszották. Legközelebb hamarabb feltűnik neked is

2015. jún. 10. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!