Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtátok, hogy sosem szabad elcsüggedni egy-egy csalódás után?
Egy lány, aki 18 éves nem itt ismerkedett, inkább élőben, ám ő sem sok sikert élt meg. Néhányszor randira hívták, olyan srácok akik nem mertek kicsit se kezdeményezni, nem lett semmi a dologból. Összejött a legjobb baràtjával, de az a kapcsolat kudarcra volt ítélve.
19 éves srác vagyok. Nem volt még barátnőm. 17 évesen kezdtem ismerkedni először itt (félénk srác vagyok). Mondhatni nem sok sikerrel..lett néhány lánybarátom, egy-két beszélgetőpartnerem, rengetegszer becsaptak (nem magáról küldött fotót az illető, koráról hazudott stb.). Kezdtem feladni, akkor amikor februárban elhívtam egy lányt randira, majd randi közben meglátva az exét odarohant hozzá és ölelgette. Itt kerültem totális mélypontra.
Március elsején írt rám először. Akkor azt éreztem, hogy:"na, ő vajon hány üzenet után un meg, vagy undorodik meg tőlem?!". Kedves volt, baràtsàgos. Képet cseréltünk, pont egymàs esetei vagyunk. Facebookon folytattuk a beszélgetést. Nem telt el nap, hogy ne dumálgattunk volna órákig. Ahogy teltek a hetek, egyre jobban rájöttem, hogy ő kell nekem, és ő is elmondta ugyanezt nekem. Csak a távolsàg közénk állt (140 km). Megegyeztünk, hogy íràsbeli érettségik után talàlkozunk. Volt egy alkalom, amikor egy szervezett csoportal mentem a városába, de elszúrtam, nem találkoztunk. Azt hittem mindent elrontottam...megbocsàtott! Tudtam, hogy nincs több dobàsom, ha a következőt elszúrom, akkor vége. Szombatom találkoztunk..első pillanattól kezdve liftezett a gyomrunk, néztük egymást..milliószor jobb volt mint neten keresztül. Nem részletezem a randit, ez maradjon meg nekünk! :)
A Lényeg az, hogy alig akartunk elszakadni egymástól, szerelmesek vagyunk mindketten, imádjuk egymást, és nemsokára megint találkozunk.
Akik hasonlóakat átéltek, mint amiket a sztori legelején írtam..ne adjátok fel! Nem lehet tudni mikor toppan be az igazi! Próbálkozzatok, lehet lesz benne egy-két nagy pofon, egyszer tuti megtaláljátok azt aki nektek kell! Kívánom nektek is, hogy talàljátok meg a másik feleteket!
Én azután a pocsék randi után semmiben sem hittem..és onnan jött az igazi meglepetés. Tartsatok ki!
Sokat köszönhetünk az oldalnak, és azt hiszem nem mi vagyunk az egyedüli példa, hogy netes ismerkedésből is lehet komoly kapcsolatot kialakítani!
Köszönöm mindenkinek, aki elolvasta ezt a sok szöveget, remélem valakinek a hasznára válik! :)
19F
Szia!
Köszönöm, hogy leírtad ezt annak idején, nagyon jó volt olvasni, és reményt adott.:)
Mi történt az azóta eltelt majdnem két évben, együtt vagytok még?
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!