Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtátok, hogy sosem szabad elcsüggedni egy-egy csalódás után?
Egy lány, aki 18 éves nem itt ismerkedett, inkább élőben, ám ő sem sok sikert élt meg. Néhányszor randira hívták, olyan srácok akik nem mertek kicsit se kezdeményezni, nem lett semmi a dologból. Összejött a legjobb baràtjával, de az a kapcsolat kudarcra volt ítélve.
19 éves srác vagyok. Nem volt még barátnőm. 17 évesen kezdtem ismerkedni először itt (félénk srác vagyok). Mondhatni nem sok sikerrel..lett néhány lánybarátom, egy-két beszélgetőpartnerem, rengetegszer becsaptak (nem magáról küldött fotót az illető, koráról hazudott stb.). Kezdtem feladni, akkor amikor februárban elhívtam egy lányt randira, majd randi közben meglátva az exét odarohant hozzá és ölelgette. Itt kerültem totális mélypontra.
Március elsején írt rám először. Akkor azt éreztem, hogy:"na, ő vajon hány üzenet után un meg, vagy undorodik meg tőlem?!". Kedves volt, baràtsàgos. Képet cseréltünk, pont egymàs esetei vagyunk. Facebookon folytattuk a beszélgetést. Nem telt el nap, hogy ne dumálgattunk volna órákig. Ahogy teltek a hetek, egyre jobban rájöttem, hogy ő kell nekem, és ő is elmondta ugyanezt nekem. Csak a távolsàg közénk állt (140 km). Megegyeztünk, hogy íràsbeli érettségik után talàlkozunk. Volt egy alkalom, amikor egy szervezett csoportal mentem a városába, de elszúrtam, nem találkoztunk. Azt hittem mindent elrontottam...megbocsàtott! Tudtam, hogy nincs több dobàsom, ha a következőt elszúrom, akkor vége. Szombatom találkoztunk..első pillanattól kezdve liftezett a gyomrunk, néztük egymást..milliószor jobb volt mint neten keresztül. Nem részletezem a randit, ez maradjon meg nekünk! :)
A Lényeg az, hogy alig akartunk elszakadni egymástól, szerelmesek vagyunk mindketten, imádjuk egymást, és nemsokára megint találkozunk.
Akik hasonlóakat átéltek, mint amiket a sztori legelején írtam..ne adjátok fel! Nem lehet tudni mikor toppan be az igazi! Próbálkozzatok, lehet lesz benne egy-két nagy pofon, egyszer tuti megtaláljátok azt aki nektek kell! Kívánom nektek is, hogy talàljátok meg a másik feleteket!
Én azután a pocsék randi után semmiben sem hittem..és onnan jött az igazi meglepetés. Tartsatok ki!
Sokat köszönhetünk az oldalnak, és azt hiszem nem mi vagyunk az egyedüli példa, hogy netes ismerkedésből is lehet komoly kapcsolatot kialakítani!
Köszönöm mindenkinek, aki elolvasta ezt a sok szöveget, remélem valakinek a hasznára válik! :)
19F
Az ember azért tudja magát kontrollálni, hogy ne csináljon hülyeséget. Most visszakérdezek: te csak ésszerűség alapján építesz fel egy kapcsolatot? Érzelmek egyáltalán nem vezérelnek téged egy kapcsolatban?
Az meg hogy legyek felkészülve arra hogy bármikor kidobhat..hát úgy nem is élvezné az ember a másik társaságát, egy idő után csak azon tudna rettegni, hogy ugyan mikor fog kidobni.
Ez pont olyan mint a féltékenység, nyilván lesz biztos olyan amikor becsúszik egy ilyen helyzet, és hiába vagy rá felkészülve akkor is sza.rul fog esni. Most egy hülye hasonlat: leesel egy 10 emeletes épületről, ha nem számítasz rá, akkor az aszfaltra esel. Ha igen, akkor meg van ott egy párna. Kinyiffansz? Fájni fog? Igen! Mindkét esetben.
Ha meg nem gondolok bele, hogy ez meg az fog történni, akkor legalább tudom a kapcsolatot élvezni, mert nekem az az értékrendem, hogy ilyesmibe nem gondolok bele, mert bízok a másikban.
Neked más a felfogásod..lelked rajta, tedd úgy ahogy neked jól esik. :)
Nem látod a hasonlat lényegét! :)
Nem leugrasz, hanem le ESEL! Ha leugrok magamtól, akkor nyilván tudom, hogy van ott valami amire ugorhatok, mert nem csinálnék olyan hülyeséget, hogy a betonra ugorjak.
Viszont ha esek, és tényleg csak egy párna van ott, akkor gáz van. Szerintem az ember nem tud annyira erős lenni, hogy egy trambulint rakjon oda, mert akkor az annyit jelent, hogy szinte meg se rendíti, hogy elveszítette a másikat, tehát semmit se jelentett neki. És ez nyilvàn érződött akkor az egész kapcsolaton, hogy érzelmekre nem épült csak az észre.
Az érzelmeket szerintem lehet korlàtozni, de nem szabad. Mert akkor egy besavanyodott, unalmas ember maradok. Élni kell, azzal akit szeretek, azt tenni ami jól esik ( ami másiknak nem árt persze).
De mindenki úgy alakítja az életét, ahogy az egyén értékrendje kívánja. Az meg attól függ, hogy milyen nevelést kapott, milyen környezetben nőtt fel.
Én életemben először találkoztam egy lánnyal olyan szinten hogy chaten magyon jól megvoltunk meg minden és aztán ott kiderult hogy semmiről nem tudok beszélni és nem is vagyok neki szimpatikus.. Nagyon égő volt.
Ott elhatároztam hogy soha többet nem fogok kezdeni senkivel.. Azért is mert nincsenek barátaim és szinte sehova nem járok ezért nem tudok beszélni semmiről és nagyon ragaszkodó vagyok a törődéshiánymiatt ami a baráttalanság miatt van.. és ti is írtátok hogy nem jó ha mindig vele vagyok... Ezért is félnék mert egyszercsak unalmas lenne a sok szórakozás amiközben mégjobban megszeretem őt és utána nagyon fájna hogy szét kell válnunk :(
Na meg mit csinálnék amíg nincs velem? Fekszem otthon... Tök jó... És miről mesélnék mikor megkérdezi hogy milyen volt a napom? Semmiről..nagyon érdekes lehet neki..
Fiatal vagyok, de szerintem nem fogok tudni rajta változtatni.
Eldöntöttem hogy soha nem fogok kezdeni hogy barátnőm legyen akármennyire is akarok egyet. Mert minek? Elrontanám.
Másoknak bejött az élet.
Nekem nem...
Egyébként legyetek boldogok legalább ti :) Vigyázz a lánykára.
16/f
GG wp eZ lucker
Na de komolyan, gratulálok, és köszönöm én is!:D :)
9#
Brutális módon egyet értek Veled. Én is itt ismertem meg a legelső barátnőm, s életem szerelmét. 5 évig voltunk együtt. De elmúlt részéről. S igen, igaza van 9-nek. Persze nem fogsz senkire sem hallgatni, mint ahogy én sem tettem, hisz jobban szerettem mint a saját édesanyám. Hittem benne hogy Ő az első s utolsó. De nem. Ő "szìvenszúrt" s teljesen összetört engem, egy másik, közelebbi srác miatt. S most jöttem rá, hogy annak idején, mikor nekem is ezt mondták mint most Neked a 9-es, igazuk volt. Sajnos. Ettől függetlenül én még mindig várok rá, mert ezek után is nagyon, de nagyon szeretem.
Kedves kérdező, szívből kívánom, hogy Te ne járj így, s becsülj meg minden pillanatot amit Vele töltesz, mert ha egyszer elmegy..:'(
Sok boldogságot s örömöt! :)
Nagyon kedves volt tôled ez a szöveg, majdnem bekönnyeztem. c':
Köszönöm a bizalomlöketet, neked pedig tartson sokáig ez a kapcsolatod!
En is ilyenkor hittem azt hogy vegre ezaz... nekem is kijart valami jo :)
Szerintem most se bizd el magad :)
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!