Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy vágjak bele közel 18...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vágjak bele közel 18 évesen az éjszakai életbe?

Figyelt kérdés

Elsősorban csókolózni szeretnék, még nem csókolóztam csak nincs kivel elmenni bulizni, barátaim nincsenek nagyvárosi diszkokba mennék riba.ncokat felszedni.

Egy gyerek akivel beszélek azt mondja strandra megy, itt is van jó sok csaj csak nem neki, hozzá se mer szólni a lányokhoz. Engem ő se ért meg, senki se.

Otthon nálunk úgy is az van sokat kell segítenem a gazdaságban, így nincs idő barátnőre, ezért választanám az egyéjszakás kielégüléseket.

2015. jún. 7. 09:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem jársz el közösségbe, meg csak azon siránkozol, hogy nincs senkid, akkor nem is lesz.

Van sok lehetőség, el kell menni néha bulizni, és beszélgetni, előbb-utóbb biztosan lesz egy leány amelyikkel szívesen vagytok együtt.

Egy másik lehetőség menj olyan helyre ahova az olyan lányok járnak akik csak azt akarják. Kicsit költséges, de azt kapod amiért fizettél (többnyire).

Én még mindig inkább a szórakozóhelyeket választanám, mert lehet olcsóbb még ha lassabb eredményt hoz is.

2015. jún. 7. 09:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Amúgy, ha van kedved csatlakozhatsz hozzám is, nekem se sok haverom van, aki jönne bulizni velem. Hajdú-bihari vagyok.
2015. jún. 7. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!