Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,18 éves fiú vagyok es a tanácsotok illetve véleményetek szeretném kerdezni?
Bár nem vagyok lány, de azért írnék annyit hogy sajnos ha úgy érzed nem benned van a hiba, akkor te csak annyit tudsz tenni hogy tovább keresed az ideális párt. Ha veled lenne gond, változtass valamin.
Kortársad voltam.
A ti top lányokat érdekli a háttered.
Te egy kedves, normális leányzót keresel. :)
Lehet egyszeruen annyit kell tenned,hogy lazitassz egy kicsit es nem hagyod hogy a sok szabaly minden lepesed befolyasolja. Egy csendes kedves,megerto lany kell neked akivel osztozhatsz a problemakon es akinek van szemelyisege es vilagkepe. Ilyen kicsit nehez talalni de hidd el ha megvan akkor nagyon boldog leszel. Nem tudom mi a zsanered de lehet nyitnod kene olyan lanyok fele akik esetleg kezdetben nem az eseteid es nem valtogatnj lket mert igy soha nem fognak erzelmeid kialakulni egy no irant sem. Ha minden kapcsolatod egy het utsn megszakad akkor valoszinuleg a csaj vagy a penzedre hajtott vagy megunt. Ha az utobbi akkor valassz egy jellemzot a szemelyisegedbol es arra gyurj ra es ne feledd egy not le kell nyugozni ahhoz hogy maradjon!
18/L
Szia! Olyan rossz hallani/tudni, hogy vannak ilyen emberek, akik kihasználják a másikat, de sajnos gyakori tulajdonság. szerintem se olyan lányt keress aki a legmenőbbnek legtutibbnak mutatja magát, mert általában pont az ilyen emberek a leghamisabbak és legüresebbek. Szeretnek a központban lenni, magukról a problémáikról naphosszat beszélni, mert túlontúl fontosnak érzik magukat. persze jó ha megosztjuk mással ezeket csak néha páran túllépik a határt és pofátlanul egocentrikusak, pontosan ezért nem érdeklik őket mások érzései, gondolatai, véleménye. De néha az átlagos, egyszerű dolgokban/emberekben rejlik az igazi szépség nem csak fizikailag. Keress egy lányt, aki nem vág fel indokolatlan dolgokkal, meghallgat és kedves. Hidd el sok ilyen lány van és még gyönyörűek is, csak jobban nyisd ki a szemed ;) hidd el sikerül talán pont mikor nem is számítasz rá. Megpróbálhatod azt is higy mikor ismerkedsz nem árulid el, hogy van kocsid, gazdag háttered... Mert aki úgy megszeret, hogy csak a személyedet ismeri, az a pénzeddel is ugyanúgy megbecsül majd... Sok sikert!
18/L
Szia :)
Neked egy ,,más" lány kellene....elvileg....
Más:
-definíció:
-különbözik a szokványostól
Hidd el...nem tartana sokáig egy ,,más" lánnyal sem....ugyanis az emberek(értsd: környezeted, barátaid) nem fogják elfogadni, kedvelni. Ugyanis aki nem más, képtelen hosszú távon eggyütt lenni olyannal, aki az....ha te el is fogadnád...a körülötted lévők nem...és ez végsősoron zátonyra futna....és azokban a lányokban...minden lányban van valami...csak a megfelő személy fogja észrevenni...a különbözőek ezt látni engedik....egyszóval...ne ugorj egyből fejest egy kapcsolatba, inkább ismerd ki/meg egy picit előtte...hogy valóban te kellesz-e...vagy csak, amit lát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!