Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha öngyilkoshajlamú lány vagyok, akkor soha nem lehet barátom?
Lehet,csak ne tegyél mellette semmit sem...
Nekem is volt ilyen időszakom (nem a tini depi (meg talán lappang)) úgyhogy el tudnám fogadni.
a legkevésbé sem zavarna, pláne hogy nekem is volt probléma,de erősebb lettem és máshogy látom a világot. át tudnám érezni és segíteni hogy jobban érezd magad. meglátod nem lesz semmi gond. amúgy én nem hiszek ezekben a dilidokikban.
kitartás ;)
"zárd be sebeid, nyiss a világra"
Lány vagy úgy jóval könnyebb barátot szerezni...már ha az segítene...kétlem. Sokan azt hiszik az aztán megváltást hoz de távol áll az igazság ettől.
Én ajánlom a dilidokit mert sok dologra rá tud világítani. De mint mondtam ha pusztán barátot akarsz akkor az baromi egyszerű...nektek főleg!
20/F
Tisztázzuk: ha öngyilkossági hajlamod van, akkor az baromira nem azt jelenti, hogy nem lehet barátod :-D A dolog lényege, hogy ha valóban öngyilkos hajlamod van, akkor nem lehetsz egy félős lány, ami részemről... vonzó. Nem az, hogy öngyilkos lennél-e, hanem hogy egészen bátor lehetsz. Viszont van egy de szócska. Miért akarsz öngyilkos lenni? Épp ebből kifolyólag, hogy nincs barátod, vagy inkább azért, mert csak szimplán ilyen hajlamaid vannak? Mondjuk van még egy kategória: azok, akik túl sokat láttak a világból, és túl nagy tehernek érzik ezt.
Na mindegy. Szerintem nem kellene ezért aggódnod, mert ha lenne valakid, akkor bizonyára valóban szeretne, és a szerelem szerintem ki tudja oltani a hajlamodat. Mondhatnám úgy is, hogy az a tisztítótűz maga.
A másik feltételezésem: mi van,ha szeretsz ilyen lenni? Akkor pedig olyan barátod lesz, akivel méltán tudtok merengeni az élet értelméről, és talán ez gyógyít ki mindkettőtöket. Nem azt mondom, hogy a hajlamod természetellenes, inkább másabb a világnézeted, ami egyáltalán nem probléma, szóval rendben lesz ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!