Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha öngyilkoshajlamú lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha öngyilkoshajlamú lány vagyok, akkor soha nem lehet barátom?

Figyelt kérdés
19l
2015. máj. 20. 14:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

De lehet csak menj el pszcihologushoz ezzel a problemaval.

18/L

2015. máj. 20. 14:43
 2/15 A kérdező kommentje:
Járok, de attól még probléma. Már eleve csak az, hogy ha bárki megtudja hosszabb ismerkedés után, akkor egyből elhagy :( Pedig most már nem is akarok meghalni.
2015. máj. 20. 14:51
 3/15 anonim ***** válasza:
de lehet ha 1 megértő segítő kész türelmes pasit találsz
2015. máj. 20. 14:52
 4/15 anonim válasza:
89%
Hát először is tegyél le erről a "hajlamról"... A legtöbb ember elkerüli az ilyen fiúkat-lányokat. Legyél vidám, jókedvű. Járj el szórakozni, látogass valamilyen közösséget. (de ne suicidet) Utána minden magától fog menni.
2015. máj. 20. 14:54
 5/15 anonim ***** válasza:

Nem kell mindenbe beleavatni ismerkedéskor a másikat. Ez elég intim információ.

Ha valakit már komolyan ismersz, bízol benne, csak akkor mond el neki.

Addigra már valószínűleg kialakul egy olyan viszony kettőtök között, hogy meg fog érteni.

Egyébként lesz barátod. Van olyan barátnőm, akinek komoly ilyen jellegű gondjai voltak. Van családja, férje, gyereke. Azóta kivirult, a problémákat is jól kezeli már, nincsenek már ilyen negatív gondolatai.

2015. máj. 20. 14:54
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha szeretném úgy se számítana, mert elfogadnám és próbálnák neki segíteni. 19f
2015. máj. 20. 15:21
 7/15 anonim ***** válasza:

Nekem már volt öngyilkossági kísérletem is, mégis van barátom már lassan egy éve, bár mellette is tiszta depressziós vagyok, de még nem nyírtam ki magam az a lényeg. Amúgy meg hogy ilyen hajlamaid vannak miért kell tudnia bárkinek is, vagy neked is televan vágás nyomokkal a kezed? mert úgy gázabb.

20/L

2015. máj. 20. 15:48
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem is volt kísérletem, ettől függetlenül 2éve van bárzom(közben volt). Meg kell találnod a megfelelőt!
2015. máj. 20. 16:22
 9/15 anonim ***** válasza:

Nekem nincs vele bajom ha tetszik.

Több szeretet kell neki és kész:)

2015. máj. 20. 17:18
 10/15 anonim válasza:
én is rendelkezem ilyen hajlammal..értem aggódott a barátom, mikor megtudta, de mióta vele vagyok nem gondolok erre...:)
2015. máj. 20. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!